Nejste přihlášen/a.
Je možné, že ojetý vůz nechce úřad zaregistrovat protože nemá výrobní štítek,(asi neprošel evidenčkou )
před rokem jsem vůz registroval i bez štítku,ted nový majitel nemůže vůz zaregistrovat - není výrobní štítek
A co bylo před rokem napsáno v protokolu o evidenční kontrole? Že vozidlo z hlediska evidenční kontroly vyhovuje?
Ano,normálně jsem vůz na sebe přihlásil,ted jsem ho prodal a nový majitel mi mailoval že mu ho nechtějí přihlásit - že nemá evidenční štítek,tak jsem mu mailnul at ho vystřihne ze servisky a nalepí do kufru
( v loni když jsem byl s vozem na evidenčce tak zkontr. VIN a hotovo)
Výrobní typov ý štítek bývá zpravidla z plechu a kdysi se upevňoval nýtováním, u modernějších aut je z folie která je nalepena na různých částech karoserie, nejčastěji v motorovém prostoru...Obsah štítku, tedy údaje na něm předepisuje EU a CR legislativa, výrobí typový štítek je jedním z identifikátorů vozidla a pokud chybí jedná se o závadu.
V servisní knížce může být akorát papírová štítek , podobný jako ten co bývá napříkald v prostoru zavazadlového prostoru někde u rezervního kola.
Tak nevím co tomu autu vlastně chybí, zda papírový nebo ten plechový.
Výrobní typový štítek se dá u lepších značek sehnat od výrobce, u horších se musí nechat vyrobit náhradní technologií.
doplněno 16.02.12 11:56:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.