Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mercedes Benz Vito potíže s výkonem netáhne

Od: relaxduk* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny. Již jsem řešil výkon motoru Mercedes Benz Vito 2,2 CDI 2001 , byla to prasklá hadice k turbu.Nyní to přestalo táhnou,turbo a klapka je v pořádku,ale nechce sepnout turbo.Prosím nevíte někdo čím to může bejt? Samozřejmě to žere naftu a olej,ale nekouří výfuk a jinak to jede ,ale netáhne to.Díky za odpověď

relaxduk

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nejaka blbost zkuste diagnostiku, me to delalo take ale nevim uz cim to bylo ale nestalo to moc ale bohuzel okno ale treba si vzpomenu

doplněno 15.02.12 19:23:

menil jsem nejake cidlo, teplotni jsem mel venku a vahu nevim bylo to loni taky v mrazech

relaxduk*
hodnocení

Diagnostika nic neukázala prej měl to i u Mercedesu a taky nic tak asi elektrika někde,ale taky si myslim že to je prkotina,protože mě to nikde nenechalo jel jsem bez turba 300km no hrůza ale dojel jsem . Jinak moc dík :D

doplněno 15.02.12 19:39:

A ještě jsem si všiml takového buřtíku jsou tam připojené hadičky vzduchu a vedou k motoru Vypadá to jako motůrek na odstřikovače nevíte k čemu to je?

blackflamesiczi*

pockat myslis tu nad vzduchovym filtrem na kose pod sklem? To je senzor tlaku vzduchu ta hadicka musi bejt zapojena jinak to nejede, a ja ji asi mel ucpanou zkus to zapojit a zkouknout jestli je pruchozi

relaxduk*
hodnocení

Ahoj no je to umístěné jak je předí náprava v pravo u blatníku .když to odpojím tak auto dá 2000 otáček a dál ne a když to připojím tak to dá 4000 otáček tak to asi funguje .To víš může toho bejt hodně, ale snad né nic vážného .

blackflamesiczi*

zkusil bych nekoho z diagnostikou a ziva data za jizdy a uvidi se kde je problem

relaxduk*
hodnocení

to bude asi nejlepší ,každopádně díky za tvůj čas, dám vědět jak to dopadlo :) měj se a dík

relaxduk*
hodnocení

Ahoj tak jak jsem slíbyl tak plním .Mercedes už jede byla to prkotina jen vadný ventil a přeházené hadičky vzduchu proto to nechtělo reágovat na noví ventyl.Dal jsem to k Mercedesu přes známého a ten zjistil podle manuálu že jsou špatně dané také hadičky. Přesto ti moc děkuji .Měj se fajn

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma klapka do vyfuku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]