Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Již jsem řešil výkon motoru Mercedes Benz Vito 2,2 CDI 2001 , byla to prasklá hadice k turbu.Nyní to přestalo táhnou,turbo a klapka je v pořádku,ale nechce sepnout turbo.Prosím nevíte někdo čím to může bejt? Samozřejmě to žere naftu a olej,ale nekouří výfuk a jinak to jede ,ale netáhne to.Díky za odpověď
relaxduk
nejaka blbost zkuste diagnostiku, me to delalo take ale nevim uz cim to bylo ale nestalo to moc ale bohuzel okno ale treba si vzpomenu
doplněno 15.02.12 19:23:menil jsem nejake cidlo, teplotni jsem mel venku a vahu nevim bylo to loni taky v mrazech
Diagnostika nic neukázala prej měl to i u Mercedesu a taky nic tak asi elektrika někde,ale taky si myslim že to je prkotina,protože mě to nikde nenechalo jel jsem bez turba 300km no hrůza ale dojel jsem . Jinak moc dík :D
doplněno 15.02.12 19:39:A ještě jsem si všiml takového buřtíku jsou tam připojené hadičky vzduchu a vedou k motoru Vypadá to jako motůrek na odstřikovače nevíte k čemu to je?
pockat myslis tu nad vzduchovym filtrem na kose pod sklem? To je senzor tlaku vzduchu ta hadicka musi bejt zapojena jinak to nejede, a ja ji asi mel ucpanou zkus to zapojit a zkouknout jestli je pruchozi
Ahoj no je to umístěné jak je předí náprava v pravo u blatníku .když to odpojím tak auto dá 2000 otáček a dál ne a když to připojím tak to dá 4000 otáček tak to asi funguje .To víš může toho bejt hodně, ale snad né nic vážného .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.