Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto měsíc bez pojištění - co mi hrozí?

Od: zacynkaseznamcz odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,minulý rok tj. 17.1.2011 mi skončila pojistka na auto.Novou jsem si založila až 24.2.2011,období mezi lednem a unorem jsem s autem nejezdila,ale nedala jsem znacky do depozitu.Hrozí mi nějaká sankce po roce?Pokud ano,přijde mi nějaká výzva k zaplacení nebo nějaká upomínka?děkuji předem za odpověd zacynka@seznam.cz

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Hrozí.

Přijde.

První výzva bude na cca 50,- Kč X počet dnů kdy bylo auto nepojištěno + cca 170,- Kč náklady ČKP. Stačí spočítat.

Pokud se dostanete až do stadia kdy obdržíte elektronický platební příkaz, počítejte s původní částkou + úroky + 7500,- Kč náklady na advokáta případně něco pro vymáhací firmu

Pokud se dostanete až před exekutora, spočítejte to vše a připočtěte minimálně + 15 tisíc, případně plus další náklady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]