Nejste přihlášen/a.
Dobry den,dnes jsme byli odhlasit auto ktere nejenže už neexistuje ale ani nebylo na mě přihlašene pojistka mu skončila 2009.Chtěla jsem to uděla tak jak jsem tu již četla že o přihlasím a pak ohlasím a zruším tak mi ovšem bylo zděleno že to nejde že auto je v polopřevodu a že budu platit čkp až do konce života.tak ted vubec nevim co s tim nema zname na vrakovišti aby ho sešrotavalo jak mi radili na pojištovně znama prostě uplna beznaděj co dělat poradite prosím nekdo. budu vděčna za každou radu vubec se v tomhle neorientuji děkuji
úředníci nejsou od toho,aby radili jak občan vyřeší problém,ale zinkasovat pro stát(svého chlebodárce) co nejvíc kaček...Nicméně je to jednoduché-problém vyřeší antidatová kupní smlouva(třeba 2 dny před koncem pojistky v tom roce 2009)-kdy jste auto(bez ohledu na registr-polopřevod apod.,ten nemá právní váhu-narozdíl právě od kupní smlouvy) prodala třeba panu Nguyen Minh Vanhovi( nac.viz obchodní,živnostenský rejstřík-ideálně tak rok v likvidaci,to je velmi pravděpodobné,že již není v ČR,případně třeba jako Dhuc Thrac Tic...A když se kdokoli ozve-i když už auto reálně neexistuje,nejde s ním spáchat cokoli,takže pouze ČKP,tak pošlete fotokopii oné smlouvy,se znečitelněnými údaji jako třeba rok narození,IČO apod(tím byste porušila zíkon na ochranu os.údajů)-prostě toho a toho dne 2009 jsem auto prodala a nashledanou...
Terezko, je mnoho způsobů jak se úředně zbavit vozidla. Nevidím jediný důvod platit čkp za něco co neexistuje.
Ale chce to více informací..
ICQ 55180641
doplněno 15.02.12 12:53:skype: milancukrar, ale až odpoledne v 16 hodin, páč zde nemám mikrofon,
603902651
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.