Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto v polopřevodu

Od: suzukyy* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den chtěla bych bych poprosit o radu. V roce 1998 jsem prodala osobní automobil řádně ho odhlásila a ukončila pojistnou smlouvu.Dnes jsem zjistila že kupující si vozidlo na sebe nepřihlásil.Zajímalo by mě jestli po mě muže někdo vymáhat pojistné? Děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

suzy,

nu, je mistr v odpovědích, vždy ale správně odpoví. Občas ale záhadně, někdy se podobá bratrovi, který tu radil kdysi.

Kdokolik může po komkoliv vymáhat cokoliv...

ale vy se ničeho nebojte, opravdu nemůžete za kupce nic řešit a nikdo po Vás nebude chtít peníze...

nu*

Tak administrátor odblokoval účet bráchy přesně po roce, ale on sem už psát nechce, tvrdí že je tady cenzura a není tady prostor pro vlastní názor...prýy to chtělo aby aktivisté bojující za virtuální svobodu na čas zablokovali také tyto stránky, jak se to stalo ODS, CIA, a dalším instuticím...ale občas se sem podívá a komentuje to...no někdy sem ty jeho názory napíšu za něj, doufám že to admin "rozdýchá"*smich*

nu, již se těším, až se jednou potkáme a v klídku si pokecáme... třeba i s panem bratrem...

nu*

Brácha toho moc nenamluví, je uzavřené rezervovanější povahy, ale osobně si myslím že je nasrán tím současným celospolečenským děním...On prý půjde ven až na tu velkou všelidovou demonstraci, ale ta prý bude až budeme mít všichni hlad...pak bude revoluce...ale to možná ještě nějakou dobu potrvá...tak pokecáme asi jen my dva;)

OK, souhlas, jen až začnu v létě jezdit po vlastech českých, tak se ozvu...

nu*
hodnocení

0x

Může, ale pokud jste udělala vše tak jak popisujete, nemá to oporu v zákoně.

suzukyy*
hodnocení

Takže i když jsem udělala vše co jsem měla tak stejně za to zodpovídám já? Nevím jak bych teda měla kupujícího donutit aby si vozidlo na sebe přepsal když to bylo z okresu do okresu vzdálenosti cc 150km.

nu*

Jak Vás mám donutit, aby jste si šla zítra koupit televizi, kerou jsem Vám vybral? Rozhodl jsem se že si koupíte televizi s uhlopříčkou 120 cm...

suzukyy*
hodnocení

No jo to chápu ale on si měl do 7dnu auto přihlásit a neudělal to takže porušil zákon on a né já .

nu*

Pak nechápu, na co se ptáte a proč a na základě čeho chcete svobodného člověka nutit k něčemu, na co nemáte právo

isover
hodnocení

0x

Nikoliv buďte v klidu,udělal jste to jak se má,pokud si kupující na sbe vůz nepříhlasil je to jeho problem...

suzukyy*
hodnocení

Díky moc za odpověď :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]