Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu
Dobrý den,
koupila jsem auto a s majitelem jsme se dohodli, že nechá pojistku běžet. Šla jsem stejně raději na ČPP, kde mi to potvrdili.
Při registraci na mě, jsem šla uzavřít novou smlouvu. Zde mi řekli, že to dělám zcela zbytečně, protože původní smlouva stále platí.
Přesto jsem raději uzavřela novou. Dostala jsem od ČKP výzvu k ůhradě za období, kdy byla smlouva dle ČPP platná.
Co mám dělat?
Děkuji
IB
Poučení je uvedeno ve výzvě k úhradě. Vysvětení zašlete na adresu sídla ČKP Na Pankráci, dopisem s doručenkou. Na ostravský PO BOX ne, protože tam to nikdo nečte a později to ČKP popře, že by jste tam cokoliv zaslala.
Ptvrzení o době pojištění a nepojištění získáte od příslušné pojišťovny. Za nepojištěné období se platí sankční poplatek do garančního fondu, 50,- Kč za den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.