Nejste přihlášen/a.
Tak jsem vyměnil nový naftový filtr. Ten jsem naplnil naftou. Připojil hadičky a několikrát zatočil. Ani to neškytlo. V nádrži je tak asi 4l nafty. Když zapnu klíček, neslyším, že by čerpadlo nasávalo. Zkusil jsem to z kopce na trojku, chvilku a taky nic. Tak nevím co tomu může být. Pomozte někdo co stím?
Chtělo by to odvzdušnit, povolte ty převlečné matky na vstřicích, startujte aži poteče nafta, tam kde bude stříkat, ji utáhněte a musi to chytnout
A není náhodou odvzdušnovací šroub přímo na vstřikovacím čerpadle? Na nákladních vozech tomu tak je,s osobáky nemám zkušenost.
Nic tam nevidím. Nemám právě nějaký manuál od Venta, abych viděl kde se co nachází. Může to být tím palivovým čerpadlem od nádrže?
Udělal jsem to na levém vstřiku, ale nafta nešla. Ani není vidět v průhledné hadičce od filtru, že by tam něco teklo. Tak už nevím.
Když zapnu klíček, neslyším, že by čerpadlo pracovalo.
Pracovat můžou už jedině vaše nervy, ale čerpadlo určitě ne :D Vaše vento nemá podávací čerpadlo, jen vstřikovací. Ve vstřikovacím čerpadle je podávací čerpadlo, ale pracuje jen za chodu motoru.
Ty pracují svinsky. Měl jsem nějaké pojížďky a je to v háji. Mám zkusit povolit všechny čtyři matice vstřiku a zkusit nadále točit? Někde jsem četl, že si to auto odvzdušní samo. Nemrzne, takže nic zamrnutého asi nebude.
doplněno 15.02.12 10:48:Taky jsem vyměnil pojistku 20 A pro čerpadlo.Tak už nevím. Nikdy jsem neměl s tímto žádný problém. Kamarád startoval, já se díval na průhlednou hadičku, ale nafta v ní neprotěká. Předtím jsem to zkusil i profouknou a pak nasát ústy, průchodnost je dobrá. Takže na cestě to není ucpané.
Odšroubuj přívodní trubku od nádrže(u vstřikovacího čerpadla) a zkus do ní fouknout.Jestli není podávací čerpadlo u (v) nádrži,měl by si tím zjistit průchodnost té trubky.V nádrži by se mělo ozvat zabublání a pokud se tak nestane,je: a)málo nafty,b)někde ve spoji(holendru) kulička ledu,c)ulomená sací trubka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.