Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné parkování - přes více míst

Od: vfanyseznamcz odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, zda jde zavolat MP na sousedovo věčně špatné parkování přes dvě parkovací místa. Parkování je na větší parkovací ploše bez vymezení parkovacího místa, není označeno pruhy. Už mi opravdu leze krkem jeho ignorantství.

Děkuji za odpověd

Vrbová

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Velká parkovací plocha,bez vymezení parkovacích míst a bez pruhů...Tak to by asi MP nevzala...Jak vlastně parkuje přes dvě místa,když nejsou vyznačena?

doplněno 14.02.12 10:50:

Tak to já Vám věřím že ano ale MP nemá pro tohle důvod k zásahu...

vfanyseznamcz
hodnocení

no vím, že by se tam vlezlo ještě jedno auto, pokud by se tam postavil norálně jako každý.

hodnocení

0x

Mozna je lepsi si s nim nejdriv promluvit. MP s tim nic delat nebude

buss
hodnocení

0x

Vy si protiřečíte, parkuje přes dvě místa, která nejsou vyznačena. Čeho se tedy dopouští? Když tak vzít večer štětku a vyznačit... Nebo požádejte úřad o vyznačení. Tady to bylo obdobné, pokud není vyznačeno tak se není o čem bavit. Tak jsem to vyznačil. Většina to respektuje. Ještě zbývá jedna strana ulice, i když ze zákona se tam nemá parkovat, úzké, ale toleruje se to. Také to mírně načmárnu.

hodnocení

0x

vfanyseznamcz,

víte čeho se uvedený řidič dopouští? Jaký přestupek spáchal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]