Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, chtěla bych si pořídit větší auto combíka, ale nevím jakou značku, může mi někdo poradit, co je dobrá značka?čekáme miminko, tak, aby se mi tam vešel kočárek a ne moc drahé auto, pořizovat musím ojeté, na nové nemám.
Děkuji
no doporučil bych volvo V70 nebo V50 obě obrovské auta za dostopnou cenu a navíc velmi bezpečná.
Kočárek vejde i do Fábie combi - stejný rok a nájezd vyjde levnějí a většinnou i menší nájezd km, Octavie mají i 2 x stočené km,zvláště diesly, o Volvu neuvažujte vůbec - drahé náhr. díly,pokud chcete větší než Fabie tak Ford Mondeo .
mondeo neni nejlepší nápad je to těžký auto v benzínu to žere a v naftě je to sebevražda navíc to pěkně hnije ta fábie je pro rodinu malá ty okty se daj slušný dotáhnout z němec či odjinud sám jí mám dotaženou z němec v čechách bych jí vzal jen od známýho
a proc? mam jedno kaslu na udrzbu auto jsem nemyl uz rok kazdou zimu je to koule soly a po rzy ani stopa narozdil od 2 octavie ktera rezne jako fík
doplněno 13.02.12 22:26:jinak v tom mondeu bych sel do 2,5 III v lpg bude jezdil levneji nez tdci a ceny jsou luxusni a pojistku bych neresil necha se uz i za 2900 rocne
Tak neznáme částku na nákup,a od 03 Mondea nehnijí - benzín bez problémů - LPG taktéž a náklady nižší než u nafty
No já bych volvo nezdával dneska na typ V70 i V50 jsou díly přijatelné navíc je to opravdu málo poruchové auto rozhodně méně než škodovka o fabii jako kombíku bych nepřemýšlel jestly mluvíme o 1. generaci u 2. generace nevím jak to je ale první jako kombi byla tragedie jinak teda jestly chcete tu škodovku tak jak už tady je psáno tak octavii ale to je prcek oproti volvu bez problému se do toho vlezlo kolo cely složený liže do kufru kterej je velkej jak celá fabka se vleze kočárek i "složenej" velký kufr malá spotřeba velé bezpečí jizdní konfort to nabídne volvo.
Je vidět že za volvo dýcháte, ale nic ve zlém veřím že to bude fajn auto, ale kasandra si dala limit do 80tis.kč takže V50 není ani pod 100tis a V70 je skoro "veterán" v cenovém rozptylu 80tis +/- benzín- rok 1997 a pod 150tis nebude mít najeto,takže tak,
Věřím že vydrží,ale bude mít taky jistě drahé náhradní díly. Tazatelku spíše řadím mězi nenáročné řidiče, kteří žádají nenáročné "jednoduché auto " s levným provozem.
jinak kdo tady "plive"na Fabii ,tak zas tak malá není, verze combi FII má uctihodných 505L! s tímto číslem přeskocí mnoho vozů,
stepz-jen tak mimochodem,kolikrát do roka využijete svých 505 litrů v kufru Fabie II combi...?! Jednou týdně u Tesca 4,5,6... igelitek-ty se zrovna tak vejdou třeba do VW Póla...Bohužel češi mají zafixován objem kufru jako pomalu nejdůležitější parametr-z dob letních dovolených za komančů,kdy bylo zapotřebí přepravit 120kou od stanu,přes 4členou rodinu až po krém na opalování k Mácháči (a taky se dalo)...Fábia Ii pro dva dospělé vedle sebe jak vpředu tak vzadu je tak uzká,až to není normální(zlaté třeba Twingo,co se místa vpředu týče-a to je zvenku poloviční)-takže než se celý rok mačkat v autě,abych si v létě naložil 505 litrů nesmyslů do Chorvatska,to raději cokoli jiného v normální "konfekční" velikosti...
Naši mladí si v létě koupili KIA CEE´D, naftovou. V prodejně fungovala rok jako předváděcí vůz. Na ceně to bylo hooodně vidět a přitom to byl skvěle udržovaný vůz, který měl prodejnu reprezentovat. Mají dva malé kluky a když vyráží na dovolenou na hory, je to jakoby se stěhovala půlka města. Vůz má malou spotřebu, jezdí s nim do práce a do školky a po městě. Teď, v těch mrazech startoval bezvadně a vůbec, mladí si ho velice pochvalují.
já vim o kombíku rok 02,03 tak do 30litrů je to lada 2111
lada.sbazar.cz/... a vůbec bych se toho nebál
auta.yauto.cz/... a tady i s plynem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.