Nejste přihlášen/a.
Stala se mi zvláštní věc. Parkoval jsem na parkovišti, tak jako ostatní do řady vedle sebe + další řada proti (většina parkovišť supermarketů) Po příchodu k autu jsem zjistil, že se nachazí o cca 4 - 5 metrů jinde (v uličce) čili blokovalo provoz. Já to furt nedokáži pochopit. Komu mé auto tak moc překáželo. Toto považuji za vrchol drzosti. Měl jsem ho zajištěno proti pohubu pouze zařazeným rychlostním stupěm. Na parkovací ploše se nacházela souvislá vrstva ledu přirytá tenkou vrstvou uježděnýho ledu. Takže to asi znamenalo pro dotyčného spíše takové lyžování. Nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal. Když jsem to viděl poprvé, myslel jsem si, že došlo k nějaké nehodě, při níž bylo moje auto odmrštěno ze svého místa, ale nikde nic. Auto není nijak poškozené, ale stejně mi to hrozně vrtá hlavou. Pamatuji si když jsem parkovával na místech, kde to bylo dost na těsno, tak člověk dal za volant vizitku nebo papírek s tel. číslem a nemohl-li někdo vyjet, tak se ozval. Zde místa dostatek, tak to nechápu. Stalo se Vám to? Mimochodem, když jsem nastupoval do auta, všichni na mě čuměli jak na idiota, kterej by byl schopnej zaparkovat i v rychlým pruhu na dálnici.
Pokud je to trochu z kopečka,stačí zaparkovat a odjede auto samo.Jsou totiž ohřáté pneumatiky a na ledu to holt jezdí.
Musím se postavit za kolegu, parkoviště a zvláště ty nové se nedělají v rovině, ale vždy mimo rovinu, aby určitým směrem stékala voda (většina). Nicméně, co vám brání obrátit se na ochranku, potažmo vedení s dotazem na poskytnutí záběru pokud mají nějaké kamery na parkovišti (což ale nemusíte vůbec vidět)
Spád chápu, ale považuji to za nesmysl. Pokud tam byl sklon max. 1-2 %. Pouhým okem nebyl vidět, tak by se mi to muselo stávat mnohem častěji i na jiných místech. (Parkovávám i v horších podmínkách) Navíc se jednalo o obrovskou parkovací plochu (kapacita přes tisíc parkovacích míst, mám nové zimní pneu a stalo se to jen mně? Myslím, že bezpečnostní kamery se zde nenachází, ale zkusím to zjistit.
doplněno 12.02.12 12:24:Napadla mě ještě tato věc. Parkovalo se tam ve dvou řadách proti sobě, s tím, že občas se našla řada, kde se parkovalo v jedné řadě vedle sebe a v druhé podélně. Pokud někdo zaparkoval za tyto dvě řady podélně. Prostřední auto nemělo jak vyjet. Mé auto šlo narozdíl od auta na kolmo snadněji vytlačit. Ale nechápu jelikož tam parkovali lidé z jedné společenské akce, proč prostě nevyhlásili mé auto, abyh si přeparkoval nebo ho prostě nešťouchli zpět do řady z uličky. Já bych si nic takového nikdy nedovolil.
tento tyden ne oranzove monstrum stoji u dilny a ceka na olejicek ale tohle dela spousta lidi kamos z pece pod snezkou to dela porad ale jsme opartny, ja vice nerad bych nekomu vjel na kapotu
kdysi na základce jsme takhle rodičům jednoho ze spolužáků(takový slizský bonzáček) odstěhovali Malucha z travnaté plochy k parkování cca.asi 10 metrů do silnice,a hrozně jsme se tím bavili...Obdoba vaší situace-zřejmě nějaký žertík...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.