Nejste přihlášen/a.
Chci koupit novou autobaterii do felicie.Půvdně tam byla 44ah,startovací napětí 360A.Nevím jestli si mohu koupit baterii s větší kapacitou například 55ah,která má jiné startovací napětí naž360A,za předpokladu stejných rozměrů.Děkuji za radu.
Určitě můžete.Bude to jen dobře.
Tahle zima přímo žádá silnější baterku...
Ja mam novou baterii uz rok a od te doby ji beru na noc v tehlech mrazech domu potom ji dam rano do auta a jedu nemusim se bat ze nenastartuju
jo jo-ale jsme lenoši a představa tahat se denně s autobaterií(nemluvě o montáži,odpojení a obráceně) sem a tam,nevím nevím...Podle mne je ideálnější fakt vybrat nejlepší možnou baterii a starat se o její kondici...Podle stylu ježdění(vzdálenosti,četnost startů atd.) dám 1x za 14 dní na nabíječku a není problém(Varta silver dynamic),a to denně ráno prcky do školky,školy -v rámci města,čili pár najetých km...Jenže ono to není jen o baterii(samozřejmě to dělá hodně),ale ve chvíli,kdy mám třeba zoxidovaný (a celkově zasr...ý)kontakty na stratéru-startér sám o sobě uvnitř je taky ideální 1x ročně vyčistit od mastnot a prachu-nejen z uhlíků),altíku.,tak mi jednoho dne bude 100% baterie prd platná,všechny ty "neduhy" se nasčítají, a taky nenastartuju...Je zapotřebí brát to komplexně,obecné rady jakože:" dobíjte si baterii na zimu ...!,jsou tak trošku k ničemu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.