Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz, kolik tak stojí NÁHRADNÍ DÍLY na jednotlivé značky:
Hyundai, Skoda, VW, Ford, Mitsubishi, Volvo, Honda, .. klidně i ty co jsem nevyjmenoval, jestli znáte nebo jste byli ted nedavno v servise
prosím přibližne, tak celkové shrnutí, co je třeba dražší a co se vyplatí více,
nejde mi přímo o celé částky, jen třeba říct, že: ( Audi je 2x drazsi na vsechno nez VW, apod. )
díky Kuba
na internetu hledam asi mesic a nic tam neni, nebo nevim kde co najit, jen si to skuste najit kolik stoji nova spojka a rozvody u VW passat a u audi a6 a uvidíte že to zas neni tak jednoduchý, proto se ptam, a cenu za praci tam nenajdete ani kdyz budete sakra chtit,
a co třeba autokely? Tam je dílů mraky, stačí hledat dle vozu. Cenu za práci zjistíte na stránkách autorizovaných servisů. Mimo jiné nenapadlo by mě nakupovat vůz dle cen náhradních dílů![]()
tohle je moc obecny dotaz, zalezi na spousta vecech, nestaci jen zminit znacku, uz jen ve znacce je velky rozdil, pocinaje od datumu vyroby pres model a typ az po ruzne stupne kvality dilu vsech moznych znacek od originalu az po no name dily.
Obecne lze snad jen rict ze jsou drazsi dily u japonskych znacek.
Ale porovnavat např. Ford nebo Skodovku to jen tak obecne nelze. Zalezi zda je to dil na benzinovou fabii z roku 2001 - autokely nebo ford mondeo dieselova verze z roku 2011
original ford
(jen priklad)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.