Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s Daewoo?

Od: radim123 odpovědí: 12 změna:

dobrý večer,hledám jestli tady někdo náhodou nemá zkušenosti s auty značky Daewoo..Plánuju kupovat své první auto a chtěl bych něco za ne moc velke penize s levnym provozem, snadné na opravy svépomocí a hlavně aby mi auto moc nehnilo...uvažoval jsem o felicii ale pak mě jeden znamy začal přesvědčovat at jdu do Dejva..On má Nubiru 1,6 na LPG.Ja uvažuju spíše o Lanosu 1,6 sedan a taky jedině s LPG protože dejwa maji udajne dost hladove motory..ale i tak jsem chctel vždy auto na LPG.Říkal mi že je to docela v pohodě značka,že se to kazí asi jak felicie ale že se to da docela jednoduše opravit..není tam ještě moc elektroniky a hlavne oproti felicíí nehnijou a komfort je taky dost vyšší.Díly jsou na to za babku a hlavně se to dá díky tomu že je to korejec levně pořídit..Má někdo zkušenosti?díky za názory!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepanek*
hodnocení

0x

Podle me vylozene chybu neudelate, ale zapomnel jste napsat, kolik do toho muzete investovat. Z meho pohledu bych radsi volil ale felicii. Da se samozrejme taky poridit s plynem. Obe auta mivaji mensi nabeh kilometru. Diky jejich porizovaci cene si je kupuji lide na jezdeni po rodine a na nakupy.

nu*
hodnocení

0x

suchen.mobile.de/...

doplněno 09.02.12 21:47:

suchen.mobile.de/...

tadyto je už předělané na plyn, jen vyrazit do Itálie

pepanek*

Vesměs u aut do 100tis je nemá smysl tahat z venku.

erikch*

pepanek-dovolím si trošku oponovat-proč zrovna hranice("návratnosti") 100 000,-?! Bohužel je smutnou realitou,že auta u nás dostávají pořádnou čočku,a to i při sebelepší snaze majitele o opak,zkrátka "kvalita" našich silnic je známá a oproti kterékoli zemi západně(a leckdy už i východně) od nás diametrálně odlišná...K tomu samozřejmě připočtěte "kvalitu" třeba nafty v ČR a SRN(obzvlášt patrné je to ted v zimě (a to nejen díky výhodnější ceně venku)-pročpak němci nemají problém-a to tam je stejná kosa jako u nás...?!

Zkrátka i desetileté auto se vyplatí koupit venku-přihlášení sice stojí nějakých +- 5000,-kaček+něco cesta,ale rozdíl mezi 10letým autem jezdícím v ČR a SRN je až propastný...A to nemluvím o mentalitě-lidé nepostiženi komunismem,čili západně od nás, si (zjednodušeně řečeno) věcí váží,zhodnocují je atd. narozdíl od nás,kde navíc co není moje mám snahu pořádně "zhuntovat"...Takže i když budu na stejné ceně-za ty kačky dostanu mnohem víc třeba ze SRN než tady na inzerát...

hodnocení

0x

a co něco takového
sauto.cz/...

ted sem měl možnost s tim jet vlastní ho známý a nedá na to dopustit a i já byl za tu cenu poměrně překvapen poměrně prostorný auto jízdní vlastnosti na 1.5ku dobrý známí tvrdí že poruchovost minimální jen běžná ůdržba jen to má slabou antikorozní ochranu leč na běžný ježdění určitě lepší než Daewo

wheee345
hodnocení

0x

Mel jsem Daewoo Tico, kdyz jsem jej koupil melo 11 let. Po 3 letech jsem rad prodal. To auto uz proste bylo za zivotnosti a sypalo se na nem uplne vsechno.

Je mozne ze budes mit stesti, ale obecne bych do auta starsiho 5 let uz nesel. Pokud tedy skutecne potrebujes jezdit. Pokud na tom aute nezavisi prace nebo stesti Tvoji rodiny pak klidne. Daewoo nebyli extra pruserova auta.

radim123

mě by stačila aji felda s plynem do 30 tisic. Ale prostě pokad po každe zimě nenajedu na kanal nebo rampu a poradně neošetřim ty jeji špatne mista tak at chci nebo ne hnije až shnije..zahranični auto je možna lepši ale jestli chci auto do 40ti tisic ..to nema smysl... Nebo nenapada vas neco lepšiho než Daewoo?Ale s LPG do 40ti tisic..

jimmyfloyd*

lagunu nebo 306 peugeota,

rengeacz
hodnocení

0x

Ahojda měl jsem nubiru 1,6 16v 1998 , nápravy a kastle celkem ok elekt. byla bez poruchy jízdní vlastnosti skoro super jen motor a spojka potřebují opravdu vše co jim náleží jinak jdou do kytek taže výměna oleje rozvodů atd opravdu v termínu.Je to pohodlné auto i na dost dlouhé trasy jezdil jsem s ní cca 2800 km tam a zpátky o dovolené každý rok a záda opravdu nebolela a i rodina byla spokojená spotřeba 6,5 v létě 7,8 zima.Pozor na spojku výměna obložení cca 5,500kč coš je darda na starší auto ale je to svezení.

radim123

slyšel jsem že motory 1,6 16V byly asi nejlepši co v te době vyrobily než ty 1,4 a 1,5..Tak to jsem rád že nějaky kladný názor přibyl..:)Kolik jste s ní najezdil asi celkově?a jak dloho jste jí měl?Byl jste první majitel?

rengeacz

Ne první majítel jsem nebil ale najezdil jsem cca 80 000 koupeno při 60000

hodnocení

0x

Tři roky jsem jezdila Daewoo Racker, při koupení bylo 6 let staré. Na Daewoo, nedám dopustit. Jízda byla jako v peříčku, sedačky fotel. Za celé tři roky, žádná oprava. Jízda každý den po Praze, sobota neděle, mimo Prahu.

doplněno 10.02.12 18:39:

V autě jezdila žena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]