Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak mám postupovat. Dal jsem si před rokem do servisu opravit osobní automobil kde bylo zapotřebí vyměnit těsnění pod hlavou,termostat,rozvody a vše co se motoru týče.Veškeré díly jsem si nakoupil a předal spolu s vozidlem.14.2.2012 to bude přesně rok a auto je rozebrané asi tak pul roku a není nikdo schopen to dát dohromady.Když jsem si tedy chtěl auto vzít zpět stím že si ho nechám opravit jinde bylo mě řečeno že chtějí zaplatit za rozebrání.Auto mě stojí na platáku venku at je teplo nebo mráz a po roce bude určitě celé zničené.(silenbloky,spuchřelé gumy.rezavé brzdové kotouče a kdo ví co všechno.Prosím proto o radu jak postupovat abych byl odškodněn.děkuji Bery
a oni maji?pokud ne nemuzou vam nauctovat ani korunu bez vaseho predchoziho souhlasu a to bez problemu u soudu obhajite a vyhrajete. Osobne jsem videl kdyz si pan odvezl auto so servisu na zakazku napsaly cena 0 (melo to jit na pojistovnu) a pan si pak auto odvezl s tim ze 0 + 5% je stale nula a u soudu vyhral a servis prisel o 300 000,- + soudni vylohy
doplněno 09.02.12 17:28:jinak hur dopadl znamej v praze tem dovezl rok stareho passata dal ho jednomu garazistovy a uz ho nikdy nevidel a to je tak 4-5 let zpatky
To už ste měl konat snad dříve tato práce na autě otázka dne je vaše chyba že už do čtrnácti dnů jste to neodvezl ale rada pro vás okamžitě odvézt jinam kde vám to rádi opraví do týdne pokud toho mají mnoho.A ještě bych po nich žádal peníze za neodvedenou práci ale pokud nemáte doklad o převzetí a opravě moc nezmůžete prostě náš zákazník náš pán je minulost
Přesně tak to dopadá když si člověk ve snaze ušetřit nakoupí sám náhradní díly...kdyby top byl můj servis, nedal bych vám na opravu žádnou záruku, kdybych tam musel namontovat to co chcete Vy...
Normální servisy zpravidla nakupují díly tam, kde se dají později případně reklamovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.