Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TomTom Home ve vistách nefunguje

Od: veru* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám navigaci tomtom start2 a nainstalovala jsem si do notebooku aplikaci tomtom home. Dodávám, že mám OS Vista.

Aplikace TTH se mi nainstalovala, ale při pokusu o spuštění hlásí chybu:

Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIProperties.get]

Tomtomácká podpora poradila nainstalovat MS .NET Framework 3.5 Service Pack 1. Učinila jsem tak a stejně nic.

Má někdo podobnou zkušenost? Nevěděl by někdo, jak na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pida007*
hodnocení

0x

Ja bych presel na lepsi system (XP nebo W7). Visty stali celkove zaprd. To ale neni odpoved jakou jste cekala, proto touto odpovedi zaktualizujeme otazku a treba si toho nejaky sikula pres pc vsimne a poradi lepe.

dzordz*
hodnocení

0x

Podle googlu prý odinstalovat, updatovat vistu na sp2 (pokud už nemáte) a pak znovu spustit instalaci jako administrátor. A .net framework 4 by taky neuškodil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]