Nejste přihlášen/a.
Jednoduchá otázka. ČKP po mě požaduje zaplacení 3 měsíců z nepojištěné motorky . Doložil jsem velkým technickým průkazem a výpisem z magistrátu , že vozidlo mělo z těchto 3 měsíců značku uloženou v depozitu po dobu jednoho měsíce .Tedy že výpočet sankce by měl být o toto období nižší. Stále však trvají na proplacení jimi stanoveného období tedy 3 měsíců a měsíční uložení značky v depozicu v tomto období, vůbez neberou v potaz. odvolal jsem se majlem na adrese bez pojištění , i doporučeně a nedoporučeně poštou. nyní čekám na další vyjádření . mají daný termín , kdy musí odpovědět , aby to zase nepřišlo za 2 roky?jak si cvypočítavají sankci , našel jsem 30 kč za den , ale nevím od kdy do kdy se to počítá . děkuji a všem držím palce bitva s molochem je únavná , ale i na ně dojde.
Posledni dobou se publikuje cim dal vic pripadu, kdy se soudy chovaji rozumne a poslou nenasytne exekutory atp. do mist kam patri a slunce tam nesviti... Nevahal bych to hnat az k nejvyssimu soudu a pripadne i k evropskemu, problem je, ze vetsina lidi si necha libit vsechno.
Doufám, že sankce za nepojištěnou motorku jsou alespoň zimní měsíce = v tom případě bych jim neplatil nic - a to především z důvodu nemožnosti motocykl používat na sněhu a ledu zkrátka v zimě a tím se nedá porušit zákon, o pov. ručení ( nemožnost používání poz. komunikací k provozu ) = nevím kdo by jezdil v zimě na motorce a to musí být jasné i případnému soudu. Tím bych argumentoval. Ale střílím od boku, protože nevím za jaké období jsou sankce vymáhány. čkp si nezaslouží vůbec žádnou sankci v podobě příspěvku do GF i když na to mají podivně znějící zákon týkající se PROVOZOVANÉHO VOZIDLA a jeho PROKAZOVÁNÍ o ... Je to na každém, jak hluboko se před nima skloní! Já se nerad kloním hned to potom bolí hřbet!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.