Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
tak jsem slyšela že prý je to možné. No a jelikož mi za 2 měsíce bude 17, tak bych o to měla zájem. Ale určitě toho víte víc než já tak jestli byjste mi mohly poradit... Kolik myslíte že to stojí? Může se to udělat v jakékoliv autoškole? A po dosažení zletilosti ( 18ti let) by mi ten řidičák zůstal nebo bych musela dělat nový? Děkuju moc
Ahoj slečno,
dneska to funguje tak, že si můžeš začít dělat autoškolu před 18. rokem, ale závěrečné zkoušky můžeš dělat až po 18.
Doba výcviku může trvat přibližně 2-3 měsíce, ale nedrž se toho, protože to můžeš mít i dříve... záleží to na tom, jak tam budeš často chodit.
Jinak samozřejmě mluvim o skupině typu B.
doplněno 06.02.12 21:50:Jinak nemysli si, že až vylezeš z autoškoly, tak že to budeš umět... nikdo to neumí. Naučíš se řídit až po velkém množství ujetých kilometrů. Až dostaneš papíry, tak doporučuji jezdit např. s rodičema.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.