Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je potřeba mezichladič pro turbo?

Od: swis odpovědí: 7 změna:

musí mít každé auto, které je vybaveno trubodmychadlem nebo mechanickým kompresorem mezichladič stlačeného vzduchu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

muter*
hodnocení

0x

:-PJo, jo musí...přece to ví každý...:)

swis
hodnocení

já jen že jsem viděl auto, které mělo mech. kompresor, ale mezichladič ten jsem nenašel..

jarda3*

Byly i verze s turbem bez mezichladice, citroeny a pazouti TD to tak tusim meli a urcite dalsi...

blackflamesiczi*

nektere typy 1,8td od forda a td od vw v golfech

Tak já jsem jeden z těch, co to neví, vážená Muter. Zato jsem už měl několik aut, která intercooler neměla. Asi to nevěděl i výrobce...*smich*

cyril*

Když je to tak jasný, nešlo by popsat z jakého důvodu? ;)

blackflamesiczi*

uspora penez kdyz neni potreba velkeho vykonu protoze chladnej vzduch ma vetsi obsah kysliku a tim padem kdyz tam neni chladic tak je teplejsi a tim padem mensi namahani motoru a hlavne asi ty penize co usetrite pri vyrobe a co vydelate pri prodeji "nadupanejsi" verze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]