Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena zhavicich svicek - zvládnu to sám?

Od: sumec* odpovědí: 3 změna:

muzu vymenit sam zhavici svicky na oktavce?nebo radej v servisu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ano můžeš práce na 10minut když de vše dobře sundáš plastovej dekl 3krát 6ka matka a na svýčky nejlépe dlouhej oříšek na gole 10ku pokud nemáš stačí 10ka trubkovej klíč

pokud by si to povoloval a šlo to hůř a hůř tak vždy kousek utáhni a pak zase povoluj nesnaš se to najednou rvát silou at jí nepřetrhneš osobně se mi to přervat ještě nepovedlo já když dávám nový tak posypu závit jemně suchým grafitem

hodnocení

0x

no to mužete ale je to o hubu.. nevim jestli je lepší motor zahřát nebo to dělat na studeném..pak trochu poklepat po 6-hranu, nasadit klíč a nejlip poklepavanim s citem povolit.. mě se to podařilo v pohodě ale někomu se to zalomí... to už pak jedině servis..

jyri*
hodnocení

0x

zdar jsem praktikant v autodílně tudíš je též vyměnuju normálně je mužeš vyměnit na studeném motoru ale když budeš dávat nový tak nastříkej závit měděnym sprejem je to dobrý aby ti to tam nezatuhlo ještě se v autodílnách kontroluje komprese při tom ale to doma asi neudelas a není to tak duležité

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]