Nejste přihlášen/a.
Kancelář podnikatelů je obrovský bordel.Však to také řídí starý bolševik HRADEC.Od počátku roku jsem se dočkal tří účtů za rok 1989 za kolik desítek tisíc na přízpěvek KP.Napočítali mi cca 18 000.-poprvé.Když jsem jim volal tak si naporoučeli pomalu rodný list babičky.Nakonec,když jsem jim doložil,že bylo vozidlo v depositu,tak mi poslali účet za jeden den.160.-Kč.Kdeyž jsem jim odpověděl,že pojištění končilo v den kdy nebyl úřední den na úřadě,tak mi napsali ,že to ruší.V domnění,že je vše zkončeno jsem uklidil vyhledané doklady.Ale ouha.Po krátkém čase jsem dostal další obsílku a opět zaúčtováno několik dnů za více jak deset tisíc kdy vozidlo bylo v depositu.Opět tel.dotaz.A bylo mi řečeno,že mám poslat kopii TP.Na moje sdělení ,když jsem uváděl,že jsem jej poslal jednou,jejich obálkou a on se ztratil a podruhé teprv došel,že jej tam tudíž mají,.bylo mi arogantně odpovězeno,že buď jej pošlu znova,nebo musím zaplatit celou částku. No a abych to zkrátil,nyní se situace opakuje do třetice.Tak to zkouší a snaží se okrást méně pozorné občany,kteří zaplatí. Stejně tak je to s dfodržováním zákona 168/99 Sb.Který v §15 odst. 5 říká,že majitel,když mu končí pojistka je povinen do 14 dnů sjednat novou nebo odevzdat evid.značky a osvědčení o evidenci do deposita,pod sankcí .Tedy provozování v rozporu se zákonem je pokud by se toto vozidlo objevilo ve zmiňovaných 14 dnech na veřejné komunikaci,ať stojící nebo jedoucí. Podle §24c má právo KP na poplatek pokud je vozidlp provozováno v rozporu se zákonem.Požadování přízpěvku za inkriminovaných +č dní je v rozporu se zákonem.Trpěno je to jen proto,že vedení KP jsou staré struktury,provázané na další kterých je plno ve vedoucích postech pojišťovnictví.Je nutné se proti této chobotnici bránit všemi prostředky ,soudem ,přes Ústavní soud až do SStrasburku.NepolevitNesmíme mlčet a ustupovat těm lumpům,kteří upravují zákony po svém.UVAŽTE KOLIK SE JEN PROMRHÁ V KANC.POJISTITELŮ TAKOVÝM BORDELEM NESCHOPNÝCH LIDÍ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.