Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem s autem normálně jel, auto nastartoval v klidu. Dneska ráno se při zapnutí klíčku motor neměl tendenci ani jednou otočit. Prostě vůbec nic. Jen mi svítili kontrolky nádrže(benzínu je tam dost), ručky a dobíjení a při nastartování zhasla ta od baterky, ty dvě zbylé neproblikli, nezhasli, prostě nic. Jen naprosté ticho. Je mi divný, že by to byla baterka. Rádio i větrák fungují normálně...
Díky za rady
Nějak zcela nechápu dotaz: při nastartování zhasla ta od baterky, ty dvě zbylé neproblikli, nezhasli, prostě nic...= (rádio funguje protože má malý odběr a i větrák oproti startéru.) Nakonec to tedy chytlo nebo ne? V případě že ne tak ,jestli-že to alespoň cvakalo při poiusech startovat ( kličkem ) bude slabá baterie v případě, že to ani necvaklo může být baterie ještě slabší anebo bude závada přímo na startéru, kde by mohla být přimrzlá kotva pro vysunutí pastorku pro nastartování anebo spínací relé.
doplněno 06.02.12 16:42:dle mého to bude tím akumulátorem - dobít a bude to v pořádku, když to včera bylo vše jak má být nehledal bych zatím nic jiného.
doplněno 06.02.12 16:47:Mohl by také viset pastorek ve věnci to potom jsou podobné příznaky. U této závady poťukat na startér, nebo pocukat autem přes rychlost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.