Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava

Od: tomas0000000 odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer, mam Fiat brava 1.8 , r.v. 1998.

Priblizne pred 2dny jsem poustel zadni sterac a fungoval. Dnes rano jsem zapnul z. sterac a nic, misto toho se mi rozsvitila kontrolka vytapeni zadniho okna. Pokud zapnu vyhrivani okna tak kontrolka sviti ale nevyhriva okno po pul hodine bylo zamlzene.

Koukal jsem se na pojistky v poj. skrini a vsechny ok. Kdyz jsem sterac zapinal nebyl primrzli.

Nemate prosim nekdo nejakou skusenost cokoliv co by mi mohlo pomoct? Dekuji vsem za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Překontrolujte ukostření motorku stěrače.

tomas00000000
hodnocení

to bude v 5 dverich pod tim plastovim krytem ze?dobra rada tohle me nenapadlo moc dekuji rano to hned vyzkousim

pepanek*

Taky bych to viděl na ukostření pátých dveří, ale ještě bych doporučil se nejdřív podívat na vedení elektriky k pátým dveřím. Tam by mohl být s největší pravděpodobností problém. Díky té kose co je venku kabely zmrznou a jsou křehké. Při ohybu praskají.

tomas0000000
hodnocení

tak jsem sundal zadni kryt 5 dveri a ukostreni motorku tam neni je to vedene do pohyblivich kontaktu ktere se pri zavreni kufru dotykaji protikusu co jsou ve spodni casti kufru. takze nevim co dal :(

blackflamesiczi*

a v tech kontaktech je take + nebo je v chobotu nahore u pantu? A zkontrolujte jestli to ukostreni provadi casto tohle byva vypalene nebo vymackalne

tomas0000000
hodnocení

mrknu se na to zitra ted uz je nato tma uvidim co stim bude a hned napisu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]