Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, mam Fiat brava 1.8 , r.v. 1998.
Priblizne pred 2dny jsem poustel zadni sterac a fungoval. Dnes rano jsem zapnul z. sterac a nic, misto toho se mi rozsvitila kontrolka vytapeni zadniho okna. Pokud zapnu vyhrivani okna tak kontrolka sviti ale nevyhriva okno po pul hodine bylo zamlzene.
Koukal jsem se na pojistky v poj. skrini a vsechny ok. Kdyz jsem sterac zapinal nebyl primrzli.
Nemate prosim nekdo nejakou skusenost cokoliv co by mi mohlo pomoct? Dekuji vsem za rady
to bude v 5 dverich pod tim plastovim krytem ze?dobra rada tohle me nenapadlo moc dekuji rano to hned vyzkousim
Taky bych to viděl na ukostření pátých dveří, ale ještě bych doporučil se nejdřív podívat na vedení elektriky k pátým dveřím. Tam by mohl být s největší pravděpodobností problém. Díky té kose co je venku kabely zmrznou a jsou křehké. Při ohybu praskají.
tak jsem sundal zadni kryt 5 dveri a ukostreni motorku tam neni je to vedene do pohyblivich kontaktu ktere se pri zavreni kufru dotykaji protikusu co jsou ve spodni casti kufru. takze nevim co dal
a v tech kontaktech je take + nebo je v chobotu nahore u pantu? A zkontrolujte jestli to ukostreni provadi casto tohle byva vypalene nebo vymackalne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.