Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy zamrzly

Od: balu76* odpovědí: 8 změna:

ahoj vsichni,potrebuji zase poradit,podtlakovou hadici jsem uz vymenil.vyvěvu jsem taky vymenil,ale stejne druhy den jsou brzdy pedalu zase zamrzly.mluvim zase o passatu 2001

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepanek*
hodnocení

0x

Když brzdíte, nejde od pedálu syčení?

balu76*
hodnocení

nejde to vubec seslapnout.

kdokoliv*

Odhadl bych, že bude v brzdobé kapalině voda nebo její krystaly, která se usadila v hlavním brzdovém válci, nebo i jinde. Podle mého by to chtělo vyměnit brzdovou kapalinu a bude po potížích se zamrzáním pedálu - bez tak by se měla brzdovka po nějaké době měnit a né jen dolévat.

doplněno 06.02.12 09:07:

V těchto mrazivých dnech bych to dal do servisu na výměnu kapaliny, oni by to měli propláchnout a dát novou a v případě nějaké poruchy si s tím lépe poradí a navíc v případě opakované závady je možná reklamace. Není nic lepšího. Těch pár kaček rozhodně stojí za opravu v servisu - než se trápit s nebrzdícím autem.

balu76*
hodnocení

to me taky napadlo ale jak se ta voda tam muze dostat,v nadrzi je to jasny tam se to srazi ale u kapaliny?nevadi hned jim to tam reknu at to vymeni.Uz jsem z toho na prasky porad jezdim po servisech.Diky moc pak se ozvu.

pepanek*

Zkuste sundat hadici z posilovače brzd a při nastartovaném motoru na ni dát prst, jestli je tam podtlak. Podle mě to ale spíš vypadá na závadu posilovače, jestli nemáte jiné problémy s motorem.

balu76*
hodnocení

diky pepane uvidime co s tim mechanici vymislí,uz jsem to tam byl odvest,nic moc jen na rucni.Rikal jsem jim o te brzdovce tak tou to neni.

pepanek*

takze pri nastartovanem motoru zkratka brzdite jak bez posilovace, jestli tomu dobre rozumim...

balu76*
hodnocení

presne tak,,i kdyz je auto nastartovane tak to nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]