Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla bez RZ a auta

Od: fanous1977* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den četl jsem Vaše rady na internetu ohledně odhlášení vozidla z evidence, mám podobný problém, vozidlo jsem pujčil kamarádovi a ten ho v roce 2009 nechal stát v Praze nepojízdné, auto bylo rozbito a zlikvidováno neznámou firmou i s RZ, samozdřejmě že mi nic neřekl a ted mně nahání KČP ohledně zaplacení a nevím jak vozidlo odhlásit z registru, s tím BÝVALÝM kamarádem jsem sice v konatktu ale dělá že se ho to netýká.Od vozidly mám jen velký TP.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Fanouši, to jsme již řešili?

Zeptejte se emailem na Vašem registru vozidel, jak se u nich vyřazují vozidla na zánik využití vozidla. pak jen splníte jejich podmínky a hotovo!

doplněno 13.11.12 19:49:

nejasnosti ...však víte jak mě nalézt!

fanous1977*
hodnocení

hennry*
hodnocení

0x

Ahoj, mám podobný problém, měl jsem 120ku a neexistuje už od konce roku 2009. Neexistuje auto. Papíry mam komplet. Auto se ztratilo z parkoviště, ale vzhledem k tomu, že jsem byl spíše rád, tak jsem nic nehlásil, zatím nikdo po mě nic platit nechce, ale mám černé svědomí za ty papíry co mam. Dále mě zajímá, tedy zda to lze nějak odhlasit bez auta. Snad se najde někdo kdo měl podobné problémy a poučí nás co a jak dál.

Díky.

nu*
hodnocení

0x

řešit to tam kd ese to řeší, a ne tady

cyril*

Mnozí nejen zde nic řešit nechtějí, stačí jim si o problému poklábosit. ;)

erikch*

tím jste chlapi asi tazatelům moc "nepíchli"-nicméně lze to řešit více způsoby-pro prvního,kde už proběhl kontakt "zhůry"(ČKP) by bylo ideální sepsat antidatově kupní smlouvu,k nějakému dni,kdy mělo auto ještě platnou pojistku-ideálně na nějakého dálnovýchodního "obchodníka s deštěm"(viz.živnostenský,obcjhodní rejstřík)-takového nikdo jednak hledat nebude,a hlavně vy budete z obliga...Ono cokoli dělat po třech letech zavání jakoby přiznáním se,že jsem na to celouz dobu porděl a ted to chci (po výzvě ČKP) řešit...A až budete posílat kopii kupní smlouvy třeba s Minh Trac Dhunem-začerběte vše krom jména(zákon na ochr.osobních údajů) a tuto poznámku jim tam i připište...Až vám odpoví,že "nelzze akceptovat",tak jim odvětte,že jejich názor na věci samotné(změně majetkoprávního vztahu mezi dvěma a více fyz.osobama v souladu s OZ) na tom nic nemění a pokud si budou stát za svým mylným názorem,velice rád se sejdete i se svým velmi renomovaným(rozuměj drahým) právním zástupcem u soudu...

fanous1977*
hodnocení

a kde to řešit?

nu*

řeš to především ve své hlavě

fanous1977*
hodnocení

a proč se nezeptat? není ostuda se radši vícekrát zeptat a mít jistotu, pokud ti tady vadí komentáře tak jdi spamovat jinam, byla to má otázka a čekal jsem na odpovědi od MOUDRÝCH LIDÍ, tak promiň.

nu*

proč to řešíš až po letech? Kde máš trvalé bydliště?

fanous1977*
hodnocení

trvalé bydliště praha 12. a řeším to až ted protože za posledních cca 5 let jsem vystřídal cca 10 aut, do toho jsem 2x měnil pojistné smlouvy a dělal a rušil ruzné smlouvy k podnikání a spoření i životní pojistky atd, ted jsem skončil s podnikáním a dávám staré věci i resty dohromady, tak snad uznáš že se takového něco mohlo stát, jo a taky jsem se do toho 4x stěhoval a některé dokumenty jaksi nemohu najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]