Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem Octavii I - 1598 ccm z roku 1997 a dostal k ní dálkové ovládání centrálního zamykání dveří (mimo kufr), které má 2 tlačítka. Dolním šly dveře odmnykat a zamykat. Přes varování prodávajícího jsem omylem stisknul spodní tlačítko, zelená letka blikla a od té doby na stisk spodního tlačítka zámky nereagují. Jak se to dá spravit?
doplněno 04.02.12 18:48:Opravuji : ... jsem omylem stisknul horní tlačítko ...
Typ dálky na ovladaši není, budu se muset podívat na řdící jednotlu do auta. Našel jsem ale nějaký návod na "naučení" toho DPO na systém, který je navoze instalován. Prý se stiskne nějaké "učící" tlačítko na řídící jednotce, což vyvolá rozsvícení směrových světel. Pak se má stisknout jakékoliv tlačítko na DO a až směrová světla zhasnou, tak je prý DO "naučeno" na příslušný kód. Tak nevím, co tomu říkáte? Půjde to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.