Nejste přihlášen/a.
ahoj,vypadá to,že nám odešlo autorádio.Jen jsem se chtěl zeptat,jaké by jste mi poradili.Na značce vůbec nezáleží,Jen aby to umělo cd,popřípadě mp3 z cd,nebo maximálně usb port na mp3. Stačí fakt nějaké obyč. Ten můj nejoblíbenější Český rozhlas půjde všude
Pokud jde o běžné, 1 DIN rádio, máte široký výběr. Já osobně jsem před lety kupoval do Felcky autorádio v nějaké akci za cca 800 Kč. Fungovalo naprosto v pohodě. Takže bych klidně koupil zase to nejlevnější - tedy pokud nejste nějaký audiofil
Ale nepíšete, jaké máte auto - to je někdy důležité, protože některá auta používají speciální rádia - třeba Opel, Ford a další.
doplněno 04.02.12 11:09:Pro přehled :
Dřív když jsi kupoval autorádio s CD mechanikou, býval problém u levnějších modelů, že CD přeskakovalo, byl problém se čtením, vyrovnávací pamětí a nespolehlivosti. Špatná kvalita mechaniky se projevovala.
Nyní mám zkušenost, že u levnějších autorádií zádný problém u čtení z flash disku (MP3) nebývá.
Takže souhlasím s předchozím názorem
Kupte si normální levné radio třeba zn. SENCOR bez CD přehrávače, protože tyto přehrávače v autě dost trpí prachem a po krátké době nečtou disky. Na přehrávání hudby ve formátu MP3 si k tomu kupte TRANSMITTER také značky SENCOR (cena cca 300,- Kč), který zastrčíte do zasuvky zapalovače a do něj buď flash disk nebo paměťovou kartu. Transmitter Vám bude vysílat do radia na frekvenci VKV hudbu a máte to! A netrpí to otřesy jako CD přehrávač!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.