Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozjet auto?

Od: rychnovekl odpovědí: 7 změna:

Ahojkas lidičky, chtěl bych se zeptat, zda by jste nevěděli, proč se mi v autě nejde zasunout 1. a R převodový stupen? Na stopce tam nejde a musim trochu na neutrál popojet, aby se tam dostal. Anebo při couvání s R zápasím a po chvíli jupíííi. Dík za info :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

2x

nedošla kapalina v převodovce?

doplněno 08.01.14 19:38:

jinak mě to u accenta x3 dělá taky, stači 2x šlápnout na spojku a pak řadit jde.. u mě to však kapalinou neni

rychnovekl
hodnocení

Ano, máte pravdu, bude to nejspíše tím. Protože v poslední době jsem ji tam několikrát doléval. A vlastně, když o tom přemýšlím, pak už to nebylo. Díky ti :D

foo*

pokud je několikrát dolévaná tak by se to chtělo podívat jestli někde kapalina neuniká.. a není zač :)

rychnovekl
hodnocení

Ano, taky jsem to opakoval znovu ji tam dát. neutrál - rychlost

hop®

U některých starších auto pomohl zařadit jiný stupeň, třeba trojku, kolečka v převodovce se nastavila jinak a najednou to šlo, je to starý recept třeba na Š1203...

rychnovekl
hodnocení

Máte pravdu, je to stará kraksna a ta nejpomalejší:( ale ještě mě nevypekla, ale ten dezolátní stav...no, už pásy zbytečné :( :) :)

rychnovekl
hodnocení

a k tomu je nehlučnější jako kamion

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]