Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG - klepani motoru

Od: zdenalos odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, před dvěma dny jsem nechal přestavět auto na LPG a dnes jsem si všiml že při provozu na plyn motor cvaká ( asi vetily ). Chci se zeptat jestli je to normální. Docela mě to vyděsilo...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

normální to není-takže šupky hupky zpět tam,kde plyn instalovali a nechat zkontrolovat...Ono seřídit plyn chce leckdy i víc "pokusů"...Jinak,že by ventily "cvakaly" na plyn a na benzín nee-zjednodušeně bud cvakají nebo ne bez ohledu na palivo(motor maže pořád stejně-olejová pumpa,pokud je o.k.,jede nezávisle na palivu...),ale v těhle mrazech oleji trvá podstatně déle než se dostane nahoru a začně opravdu mazat jak má...

zdenalos

no je to jen na plyn na benzín to přestalo a motor byl zajřátej... navíc tam mám to přídavný mazání tak nevím ale znělo mi to jako ventily..Je mi jasný že kdyby cvakaly tak budou cvakat pořád..Tak já zkusím ten servis...Díky

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

a necvakaji vstrikovace lpg? takove jemne cvakani to je normalni u nekterych typu

zdenalos

no je to dost možný ale mám pocit, že když jsem vyzvedával auto tak to necvakalo nebo jsem to neslyšel...je to moje první LPG takže tomu moc nerozumim...

blackflamesiczi*

otevrete kapotu a poslechnete si jestli ty vstrikovace cvakani, hodne to delaji italske systemy jako lovato ale je to v norme a casem se to utlumí, a take je hodne casto spatne kdy jsou navolno na hadici, to se pomerne castej nesvar plynaru, nechce se jim delat drzak na kterym by to bylo prichycene napevno ale zase na druhou stranu nikdo jim to nezaplati

tohle me udelaly a cele jsem to predelaval a ted to je super ale stravil jsem na tom den a to by jinak stalo min 1500

lui*
hodnocení

0x

To mohou cvakat vstřikovače plynu. Ale pokud jsou nové, tak by neměly být slyšet.

des*

Mně začaly cvakat vstřikovače asi po 20000km,po dalších pěti šly ven,ty nové nejsou vůbec slyšet,není to v pořádku reklamujte to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]