Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám Fábku na LPG sekv.střikováni tartarini ráno když nastartuji poprvé tak se mi na přídavné kontrolce rozsvítí pouze kontrolka na benzí a vůbec nebliká kontrokla na LPG což asi neni normální,vždy když jsem nastartoval tak se rozsvítila kontrolkan na benzín a zárověn i na LPG a po asi 2 minutách se to přeplo samo na LPG,ale tet vůbe je svítí benzín a přepnout si to musím sám na přídavné kontrolce ale po dalších startech už je vše jak má bít.Tak jsem zajel kde mě to montoval a říkal mi že to je tet v zimě normálí a že něco ohl.baterky že tam je málo produ že je zima atd atd. máte někdo zkušenosti jak by to mělo šlapat,já tomu zmetkoví moc nevěřím,,,, je to to samé jak jsem vkládal otzku asi před dvoma měsícema že mi něco cvaká pod krytem motoru když se to přepne na LPG,a co stím udělal? omotal tu jednotku jak jsou ty elektromagnetické vstřiky nebo kladky hadrem a je to.Mám to ještě v záruce tak abych něco nepo... Nebo snad nechce vyměnovat díly za nové... které jsou špatné
děkuji za každou radu předem
blikat vestsina systemu zacne po dosazeni parametru k prepnuti na lpg, coz je urcita teplota ja ji mam na 20 stupnu a pote zacne blikat a kdyz dosahnete dalsi podminky vetsinou okolo 3000 otacek a povoleni plynu tak to prepne ale kdyz je venku -20 tak to chvily trva coz je logicke
doplněno 31.01.12 13:04:jinak ohledne cvakaní tak nektere druhy vstrikovacu jsou hlucnejsi ale nic extermiho zalezi na odhlucneni motoru
Měl jsem podobná problém, kdy mi na začátku zimy začala po startu padat jednotka do poruchy, různě se zanblokovala indikace paliva "někde". Problém nebyl ani v řídící jednotce plynu ani jinde, problém byla stará baterka, která při startování neudržela potřebné napětí pro ŘJplynu a ta si dělala potom co chtěla. Nová baterka to vyřešila beze zbytku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.