Nejste přihlášen/a.
mám takový problém s kupní smlouvou ...nedávno jsem koupil auto a číslo motoru nesedí z papírama ...o tom jsme věděl když jsme ho kupoval evidenčku všechno mám zasebou a tedka už jen na úřad jenže co jim mám říct když po mě budou chtít kupní smlouvu ve který je napsaný ten motor co tam opravdu mám a né ten co je v papírech ...díky
Když jste auto koupil nedávno, nejlepší je, vrátit se k majiteli a smlouvu přepsat. Jde jen o přepsání jednoho čísla a dva podpisy. Nemá cenu si zbytečně přidělávat starosti. Smlouvu můžete přepsat vy a domluvit se s původním majitelem na podpisu. Jen můj názor.
- číslo motoru se neregistruje
- typ motoru se registruje a musí odpovídat typu uvedenému v TP
- na protokolu z evidenční kontoly je uváděno VIN, RZ, značka a obchodní označení vozdila a také TYP motoru
- pokud TYP motoru souhlasí a nesedí jebn výrovní číslo, nic se neděje, motor ej náhradním dílem a na =uařdu požádejte o výmaz čísdla motoru
- pokud je v autě jiný TYP motoru než je zapsán v TP, evdenčkou neprojdete a v protokolu se objeví věta - VOZIDLO z HLEDISKA EVIDENČNÍ KONTROLY NEVYHOVUJE, pak auto nepřihlásíte
No ale číslo motoru se už dávno tomu neregistruje, jen TYP a ten má odpovídat, kdo má z toho obavu, nechte si dát, pokud to Odsa učiní jako vyměnitelný. Máte zřejmě starýý TP.
Někdy postačí orientovat se v kalendáři! Kolik platných TP s agregáty označenými v poslední době (stačí toto století) jako "VÝMĚNNÝ" jste viděl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.