Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli mám pravdu, nebo jestli je to větší průser mám Clio 1 1,4 benzín stříkačka.
Nikdy nebyl problém a vždy krásně chytlo až dnes sem ho točil jak blbej několikrát a když už chytlo tak zas zhaslo a rožlo mi dobíjení, pak sem ho teda natočil s tím, že sem tomu chvilku držel 3000ot a pak to jelo..Po asi 7h stání sem do něj sednul a zase a aji se to hůř rozjíždělo a tak..Svíčky mám nový, krokovej motorek sem čistil, klapku a celý sání sem čistil a opravoval v létě. Moje teorie je, že mám špatnej benzín, případně vodu v něm a nechce to na něj chytnout (bral sem od takové pochybné vesnické benzínky která už jednou dostala pokutu od ČOIky.. :D)
díky za rady a názory
Tak jsem nabral benzín jinde, zjistil jsem že mám odpojenou hadici od odvětrání ventilů na sání, tak sem ji napojil..Nechal sem auto vychladnout a nic novýho..Možná že to chytlo o trošku líp, ale stejně..Při nastartování za pomoci plynu to chvilku drží, pak spadne, po nastartování znova se při pokusu rozjet se to chcípne, nastartuju znova a už se jde rozjet ale první chvilku se to dusí no a pak to jede už v pohodě..Vypadá to jak kdyby nefungoval krokovej motorek, ale ten sem opravoval, mazal a fungoval skvěle..Po startu se mi otáčky vždy vyhouply do 2500 a pak spadly na 1500 dokud se motor nezahřál, teďka to nedělá otáčky se regulujou jen trochu a to při zapnutí spotřebičů se zvýšej tak o 100 a pod. aby se to udrželo..Tak fakt nevim...
Voda to nebude, ta by zmrzla a to by jste nastartoval až na jaře, nebo v teplé garáži.
doplněno 30.01.12 17:08:Natankujte někde jinde, třeba i pár litrů Etanolu ale opravdu jen litr či dva.
doplněno 30.01.12 17:15:Sytič může špatně fungovat, čistil jste klapku, pokud je elektronická tak by se měla znovu nastavit.
No to je taky pravda vzhledem k tomu, že ráno bylo -12 :D takže by to mohl být špatnej benzín? A odpověď na vrchní příspěvek, ano auto vždy chytlo na drc a nebyl problém
V tom případě bude asi někde závada. Když píšete, že máte mokré svíčky, tak asi v zapalování.
doplněno 30.01.12 17:15:Ajo, tak to je moje chyba. Omlovám se.
Nic takovýho jsem nenapsal psal jsem, že mám svíčky nový
spolu s kabeláží..Jestli jsou mokrý jsem se nedíval, nějak mě to nezajímalo protože původní svíčky byli v dobrym stavu (žádný znaky špatnýho zapalování nebo bordelu ve válcích) v oleji voda neni a ve vodě není olej takže tak
V pořádku
Ethanolu? Na ten mi to nechtělo chytnout ani v létě když bylo po dešti :D má hrozně ubohou výhřevnost, ale klidně to zkusím..
ale ma dobrou vyhrevnost nedavno jsem vypoustel na dilne celou nadrz tehle sracky a olejaky si s tim poradily bez problemu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.