Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, můžete mi prosím někdo poradit, jak a čím odhlučnit motorový zbytek od zbytku auta u Felicie? Napadlo mě nalepit na přechodnou stěnu polystyrén...Děkuju!
Dobrý den, tak zrovna polystyrén bych tam nelepil. Nevím, jak by dlouhodobě odolával velkým teplotním rozdílům a docela vysoké teplotě od motoru. Raději bych tam dal odhlučňovací polep, podobný, jaký se lepí zespodu na kapotu. V každém větším obchodě s autopotřebami by se to mělo na Felicii dát sehnat. Řekněte, že chcete odlučnění na mezistěnu.
O autech vím, že mají 4 kola a proto sem nechodím ale tato otázka mě zaujala jelikož máme feldu a manžel to neustále řešil i u všech ostatních škodovek co kdy měl. Vyráběr všelijaké tapícírované plotny a stále nebyl spokojený. Jeho kamarád technik v autoservisu pro něj měl radu: Neřeš to a pořiď si kvalitní repráky a rádio.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.