Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odhlučnit motorový prostor u Felicie?

Od: modagisak odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, můžete mi prosím někdo poradit, jak a čím odhlučnit motorový zbytek od zbytku auta u Felicie? Napadlo mě nalepit na přechodnou stěnu polystyrén...Děkuju!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Polystyrenem toho moc neodhlučníte. Běžné Felicie mají na přepážce mezi motorem a kabinou tlumící materiál podbný plsti s koženkou. Ale prodává se to i jako doplňky:

mikra.cz/...

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den, tak zrovna polystyrén bych tam nelepil. Nevím, jak by dlouhodobě odolával velkým teplotním rozdílům a docela vysoké teplotě od motoru. Raději bych tam dal odhlučňovací polep, podobný, jaký se lepí zespodu na kapotu. V každém větším obchodě s autopotřebami by se to mělo na Felicii dát sehnat. Řekněte, že chcete odlučnění na mezistěnu.

lidus*
hodnocení

0x

O autech vím, že mají 4 kola a proto sem nechodím ale tato otázka mě zaujala jelikož máme feldu a manžel to neustále řešil i u všech ostatních škodovek co kdy měl. Vyráběr všelijaké tapícírované plotny a stále nebyl spokojený. Jeho kamarád technik v autoservisu pro něj měl radu: Neřeš to a pořiď si kvalitní repráky a rádio.

modagisak
hodnocení

Rádio samozřejmě mám :) Nevadí mi ten zvuk auto, aspoň vím, že se točí motor, ale chtěl bych zkusit, jaké by to bylo, kdybych tam něco nalapil. Takže zkusím zajít do autopotřeb a zeptat se, jak jste mi poradili. Díky Vám moc!

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

koukni na ruzne tuningshopy ta izolace se prodava na muziku a izolovani plechu ale ta s tim hlinikem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]