Nejste přihlášen/a.
Dnes sem si namontaoval centralni zamykání, tak a že pudu zkoušet,. Zavřu si dveře, a zkouším dveře , jak to funguje, otočim klíčkem zamkne se, otočim kličkem odemkne se, a znovu otočim kličkem ZAMKNOU SE JEDNY DVEŘE, OTOČIM KLIČKEM OTEVŘOU SE JEDNY DVEŘE, A a znova otočim klič zamknou se oboje, otočim klič otevřou se oboje. Nechá pu to . Do ke druhym dvečim a tam to funguje bez problemu. Tak nevim kde může být chyba.
Některé centrály mají oddělené dva okruhy, třeba abyste si odemkli jen dveře u řidiče a ne zadní vrata (u dodávky), na která nevidíte a na křižovatce na červené by Vás mohli jednoduše vykrást, případně pohotový zloděj rychle otevře dveře u spolujezdce a ze sedačky sebere aktovku či kabelku. Myslím, že to není chyba ale záměr. Pokud k centrálu nemáte dálkové ovládání, měly by takto odlišně fungovat pouze dveře u řidiče...
Tak ten neznám, takže jen obecně co mě napadlo. Zkontrolujte délku zamykacích a odemykacích impulsů, jestli je nemáte příliš krátké. Předpokládám, že to máte správně zapojené. A původní centrál v tom nezůstal, nekecá do toho někde?
Jak to mám změřit? Centrál jsem tam dával proto že tam žádnej nebyl, a to že mi byl poslan central pro 4 dveře ( 2 motorky a kabelaž na 4ry dveře) tak mi bylo řečeno, že se prej na 3 dveřek nevyrábý, jestlyby to nějak nevadilo. Tak sem kabeli na zadní dveře odstřihl a bylo
Některé centrály mají nastavitelnou délku impulsu pro motorky 0,3 - 0,8 - 3 sek. Je to kvůli tomu, že každý mechanický systém potřebuje pro přestavení z jedné polohy do druhé jinou dobu. Podívejte se do návodu, jestli tam nejsou nějaké propojky, přepínače, nebo jestli tonejde nastavit SW. Jablotronní centrál to třeba má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.