Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centralni zamykáni

Od: lukasmarekrs* odpovědí: 7 změna:

Dnes sem si namontaoval centralni zamykání, tak a že pudu zkoušet,. Zavřu si dveře, a zkouším dveře , jak to funguje, otočim klíčkem zamkne se, otočim kličkem odemkne se, a znovu otočim kličkem ZAMKNOU SE JEDNY DVEŘE, OTOČIM KLIČKEM OTEVŘOU SE JEDNY DVEŘE, A a znova otočim klič zamknou se oboje, otočim klič otevřou se oboje. Nechá pu to . Do ke druhym dvečim a tam to funguje bez problemu. Tak nevim kde může být chyba.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Některé centrály mají oddělené dva okruhy, třeba abyste si odemkli jen dveře u řidiče a ne zadní vrata (u dodávky), na která nevidíte a na křižovatce na červené by Vás mohli jednoduše vykrást, případně pohotový zloděj rychle otevře dveře u spolujezdce a ze sedačky sebere aktovku či kabelku. Myslím, že to není chyba ale záměr. Pokud k centrálu nemáte dálkové ovládání, měly by takto odlišně fungovat pouze dveře u řidiče...

lukasmarekrs*
hodnocení

jo, tak to bych bral, ale já to mám naopak. Když zamču tak se zamčou jen jedny dveře pa se i jedny otevřu! a pak zas dobry, otevřou se oboje a pak zas je jedny.

lui*
hodnocení

0x

Typ centrálu? Výrobce?

lukasmarekrs*
hodnocení

Centrální zamykání Maxicar 2D

lui*

Tak ten neznám, takže jen obecně co mě napadlo. Zkontrolujte délku zamykacích a odemykacích impulsů, jestli je nemáte příliš krátké. Předpokládám, že to máte správně zapojené. A původní centrál v tom nezůstal, nekecá do toho někde?

lukasmarekrs*
hodnocení

Jak to mám změřit? Centrál jsem tam dával proto že tam žádnej nebyl, a to že mi byl poslan central pro 4 dveře ( 2 motorky a kabelaž na 4ry dveře) tak mi bylo řečeno, že se prej na 3 dveřek nevyrábý, jestlyby to nějak nevadilo. Tak sem kabeli na zadní dveře odstřihl a bylo :)

lui*

Některé centrály mají nastavitelnou délku impulsu pro motorky 0,3 - 0,8 - 3 sek. Je to kvůli tomu, že každý mechanický systém potřebuje pro přestavení z jedné polohy do druhé jinou dobu. Podívejte se do návodu, jestli tam nejsou nějaké propojky, přepínače, nebo jestli tonejde nastavit SW. Jablotronní centrál to třeba má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]