Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji sundat odnímatelné tažné zařízení co mám na Fabii, ale je to zřejmě nějak zatuhlé a ani nevím, jestli to delám správně, páč k tomu nemám žádný návod...
Dělám to postupem, že do páky zasunu klíč, otočím s ním o 90° doprava a pak se s tou pákou snažím všemožně pohnout... k sobě, dolů... ale páka se prostě ani nehne... Řekne mi někdo jestli to dělám správně a jak to popřípadě uvolnit? Díky
Foto zařízení: imghosting.cz/...
jo to mě napadlo, vzhledem k tomu, že klíč vo odemknuté poloze nejde vytahnout, tak jsem zkoušel vytahnout celý zámek, ale ani s větší silou to nešlo...
vzdyt je to na kaši zarezle, nejdednodussi je to cele vyndat a vymlatit venku
doplněno 28.01.12 17:53:fotky jsem se predtim nevsiml
Zrezlý to tam je no... už jsem, to několikrát prostříkával olejem, jestli se to třeba neuvilní... jde mi ale hlavně o ten postup, abych se top třeba celou dobu nesnažil dělat špatně.
Celý to asi těžko vyndám, nevím jestli bych dokázal sundat zadní nárazník a možná ještě další věci...
Tak ten olej nakonec pomohl... konečně se mi s ní povedlo pohnout směrem dolů... v půlce se to zaseklo a pomoh jsem tomu kladivem, ještě jsem na ni kladivem musel mlátit ze stran aby vypadla ven... rez je tam fakt všude... původní majitel jí 5 let neměl sundanou, takže se není moč čemu divit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.