Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezávislé topení do auta

Od: 5500 odpovědí: 3 změna:

Četl jsem že je k dostání do auta nezávislé topení Defa warm up terminitm 1200. Máte někdo zkušenosti s tímto topením. Je topení vybaveno spínacími hodinami? Jak je to s vybíjením autobaterie? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

našel jsem toto.Spínací hodiny má,baterie se vybíjet nebude,bo je to na 230V.Takže zas tak nezávislé není-potřebuje síť.

nakup1.cz/...

pepino82*

Ahoj

Tohle mám a je to k ničemu dlouho to trvá prostě nic moc leží mě to v autě už rok

mrkva1
hodnocení

0x

místo škábání do auta dávám obyčejný čínský horizontální horkovzdušný 230V/2000W ventilátor.

Skoro stejný bazmek jako ten defa warm jsem viděl několikrát kdesi na netu za cca 400,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]