Nejste přihlášen/a.
dobrý večer. prosím o radu, jak sundat buben u favorita? sundal jsem krytku náboje, sundal závlačku, odšrouboval matici, ale buben nejde ven. je možné, že jsou teba čelisti přitlačené na buben a tudíž nejde odendat?
Dobrý den, reni má pravdu, při brzdění se buben opotřebuje v místě dosedu čelistí, tm kde obložení není ve styku s bubnem zůstane neobrzděné místo. Proto buben nejde sundat, musíte povolit samoštel, poté jde lehco buben dolů
doplněno 28.01.12 12:39:Povolit samostav, ten drží pružina , kterou uvidíš při sundaném kole, když pootáčíš buben jedním směrem, tak v otvoru pro šroub je pružina, která je zasunuta v samostavu, otvor je asi v poloze hodin za deset 2 hodiny. Já pružinu sundavám, že mám zahnutý šroubovák( starý) a otvorem sundám pružinu. Samozřejmě nezatažená ručka. Pak vezmu gumový kladívko a zboku zprava a z leva ťukám na buben pootáčím a čelisti se odlepí od bubnu. Pak by měl jít bubensundat. Před nasazením bubnu obrousím ten rantl.
Buben je naražen na konusové koncovce poloosy a na peru v drážce.Jen tak rukou se ani sundat nedá.Já jsem použil stahovák.Centrální matku jsem jen maličko povolil a šroub stahováku opřel o střed hřídele.Pak jsem silou zatáhl šroub.Většinou se to povolí i tahem stahováku.Pokud to ani tak nejde,tak se při nataženém stahováku větším kladivem bouchne na střed a pak konus odskočí.
JABRAKA
Díky všem, buben je nakonec dole, dal jsem nové, resp. v lepším stavu. Potřeboval bych ještě radu, jak vyměnit lanovody ruční brzdy? Začaly jít ztuha, sehnal jsem proto nové, ještě originály. Ale nikdy jsem je neměnil, neměnil jsem si za tu dobu, co mám favorita ani brzdovou destičku ani paknu, tudíž nevím, jak se konec lanovodu zasazuje do bubbnu. Děkuji
Není to složité . Jako první odpojíte lanovody v interiéru od ruční brzdy (takového vahadla), povolením matic a kontramatic lana. Lanovod se nyní uvolní s držáků u ručky a úchytů na podvozku až po nápravu kde je stažení lanovodu plastovými páskami (ty se přestřihnou a nahradí novými - jsou to ty černé,odolné UV,elektrikářské na kabely). V bubnu se lanovod vyhákne s páky na pakny. Montáž je obráceným způsobem. Dobré je lano v lanovodech namazat silikonovou vazelínou.
Pak se seřídí ručka takto:
Favority do 1992:
3 zub brzda nezabírá, 4 začíná zabírat a 5 - 8 ručka zabírá naplno
Favority 1993 do konce výroby + Felicie:
2 zub nezabírá, 3 začíná, 8 - 12 jde naplno
P.S.: Matice na zadní nápravě (ta velká náboje), se dotahuje prsty. Napřed se přetáhne na 10Nm, pak povolí a pak na 5Nm za současného otáčení bubnem. Jinak se zničí ložisko. Je dobré ho i přimazat tukem k tomu určeným a nepřemazává se, jinak se ten tuk hněte a zničí se.
Obrázek s literatury Andrt,Malina
doplněno 29.01.12 00:33:safriš, obrázek:
doplněno 29.01.12 00:41:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.