Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění od pojišťovny při nehodě - trvá dlouho

Od: nadap* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

v červnu loňského roku jsem měl nehodu, kde jsem jel po hlavní silnici a z vedlejší silnice vyjel řidič a nedal mi přednost.

Policie mně za viníka neoznačila a jsem veden jako poškozený, ale bohužel viník se asi odvolává a protahuje to a pojišťovna nechce plnit, protože není nehoda ještě došetřena. Od policie jsem žádné vyjádření ohledně postupu a výsledku setření neobdržel a ani prý neobdržím, protože jako viník označený nejsem.

Nevíte jak postupovat? Protože bych měl rád už peníze od pojišťovny vyplaceny, ale ta se odvolává na to, že to ještě není došetřeno. Ale nechci čekat zas nevím jak dlouho, než to došetří. Protože nehodu jsem nezavinil a už to je přes půl roku. Jedná se o pojišťovnu Kooperativa.

Díky za každou radu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrak*
hodnocení

0x

Stalo se mi něco podobného ,zašel jsem s flaškou Metaxy za vyšetřovatelem nehody a do měsíce jsem měl peníze na účtu.Ale tam byla jednoznačná vina druhého účastníka ,který svou chybu nepopíral ...jo a byla to česká pojištovna.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

pokud jste poskozeny a nebylo to uzavreno tak si pujcte auto z pujcovny a pojistovna vam to zaplati a soucasne to zacne i resit rychleji

des*

Byl jsem pojištěný u české .Naboural mne na křižovatce pivař,nedal mi přednost.Jasná jeho vina,policie sepsala záznam,poslala ho pojišťovně.Ještě zdůrazním reklamní slogan české poj.peníze ihned!Leda pendrek,když se měsíc nic nedělo,reklamoval jsem to ,ale oni tvdili že od policie nic nedostali.Tak jsem okopíroval svůj a poslal jim ho.Další měsíc se nic nedělo.Napsal jsem řediteli,třetí den telefonát z tajného čísla,od nějakého jejich agenta,že mají na vyřešení 1rok,a že si tutově počkám.OPRAVDU mi to proplatili až za rok.Zmetci.Hned co mi to vyplatili,jsem přešel jinam.

blackflamesiczi*

to jste dopadl dobre ja mel havarijku, auto ukradly a nejvic me stvalo ze jsem tam mel obleceni na dovolenou a vysmatej ze to pojistovna vyplati, je to od 19,8,2008 (pamatuji si to podle svatby*smich*) a nemam auto ani penize a pojistovna ma penize za moji pojistku a bez kupni smlouvy a toho ze jim dokazu ze auto bylo opraveno (kdysy bylo ve francii bourane) me to nezaplati takze s ceskou radsi nic. Ted tam mam od 22,12 fakturu na proplaceni za opravu jednoho auta na dilne a porad nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]