Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějaký způsob jak přihlásit motocykl když mám pouze kupní smlouvu? Je nějaký šance jak se dostat k papírům?
A kdo ma tedy ty "papiry"? Byvaly majitel (respektive ten, se kterym jste sepsal tu smlouvu) Vam je nechce vydat, nebo Vam prodal motorku, kterou papirove vlastni nekdo jiny?
To jo ale to se musí už soudně. Něchce totiž komunikovat už několikrát slíbil že doveze nebo pošle a pořád nic. Myslel jsem jestli nějaká jiná cesta ale děkuji za rady.
Nejlepší cesta je přemýšlet a nekupovat motorky bez papírů od lidí které neznáš...ale na to musí být člověk alespoň průměrně inteligentní...
maeky232
Další idiot co umí akorád krytizovat a nic víc když neznáš podrobnosti obxhodu tak se prosím neser do těchto záležitostí . nekupovad nic od lidí které neznám? ty musíš mi asi hodně nízké IQ vid? to když jsi třeba kupuješ auto tak jdeš taky předtím s prodejcem na kafe nebo co? :D
cyril*
Co očekáváte za rady od "hlupáků s nízkým IQ"? S tím vašim nadprůměrným si jistě dokážete poradit sám nejlépe!
nu*
Se svým IQ kupuji jen prověřená auta s doklady. Je to možná méně výhodný obchod než kupovat motorky bez dokladů, ale na druhou stranu nikdy jsem neměl problém s přihlášením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.