17" skoo bez problemu jen budou v plnem rejdu drit musis podlozky a upravit trochu blatniky
ponky*
já tam měl doteď 15" 195/50 a neměl jsem vůbec žádnej problém, jenom mi trochu lezli přes blatníky...te´d tam chci 17" 205/40
blackflamesiczi*
my jsme zkousely 215 a 225 mozna tam nebude z 205 problem kazdopadne dorazy a uprava podvozku je automaticka protoze na tej koze kterou fiesta je budou delat pri propruzeni problem ale s tim asi pocitas
k čemu je vám to dobré? samá negativa: mnohem vyšší pořizovací náklady nových pneumatik, neprojdete STK, všimnou si vás pomahači a chrániči a provětrají vám peněženku. a to nejlepší na konec: stanete-li se účastníkem, nikoli viníkem, dopravní nehody, může pojišťovna krátit pojistné plnění. a to se vaše peněženka opět zasměje. pokud s tím nehodláte jezdit na veřejných komunikacích, pak mojí odpověď ignorujte.
na STK pojedu se zimákama. pomahači a chrániči mi nic nemůžou říct, protože nemůžou vědět jestli je nemam napsaný v TP. A pokud vim tak jediný co ty kola nesmí, tak nesmí lést přes blatníky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.