Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen Xsara

Od: aloisb® odpovědí: 10 změna:

Syn (23) si chce koupit auto, aby mohl dojíždět do zaměstnání. Nabízí se :

Citroen Xsara 1,8 coupe, r.v. 1998, 3dv., STK do 2014, zlatá metalíza, ABS, imobilizér, 4x airbag, el. okna, klima, centrál, vyhřív. sedačky, výškově stavitelné sedadlo a volant, rádio s DO, mlhovky. Auto má nové brzdy, autobaterii, olej /2011/ = žádné další náklady, vše 100% funkční.

Někde jsem četl, že tato auta mají spotřebu 10 -12 l benzinu na 100 km - je to možné? Doporučíte tuto koupi? Cena je 30000 Kč.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sojer*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokuď to chce jenom do práce tak nych doporučil něco levnějšího nechtěl bych to krmit

průměr 8,2 lit/100km

A je to průměr kdyby na to šlápl tak to vyjede klidně na 10-12L/100Km

erikch*
hodnocení

0x

ono s tou spotřebo je to dost individuální-Xsara s 1.8 motorem(klasika motor PSA) baští při trošku svižnější jízdě(všechny typy 1.8 mají okolo 110 koníků) nějakých 8-10 litrů...Je to o noze na plyn.pedálu,ale v principu to nejsou žádní "nenažranci"-a co se auta týče-pokud je fakt o.k.,tak bych se Citrouše nebál...

blackflamesiczi*

ja jezdil z 2,0 mondeem za 6-7 litru bez problemu, na dalku jsem sel jeste dolu a to jsem to nesetril ale vedel jsem jak na nej

kecal
hodnocení

0x

Lepší je auto na LPG.Do práce klidně stačí Favorit na plyn za 5000Kačen.Benzín stojí 34,-plyn 16,50.

rosol406
hodnocení

0x

Já ho mám ...Motor 1.8I a jsem snm spokojenej! Mám ho už 6let. A tankuji za 1000KČ a vždy najedu cca 400km. Jízda je většinou na kratší vzdálenosti.

dobrak*

Tak to ti spotřeba vychází kolem 13litrů? Není to moc?

Aaaaaa, někdo neumí počítat.
dobrak*

Áaaaa bože co jsem to napsal za blbost ted to vidím že je to kolem 8l ...sory

des*

Tohle je lepší autorevue.cz/...

rosol*

auto je v celku bezporuchové...doporučuji a pořád vypadá obstojně na to, že je cca 14let staré

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]