Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla s spz v depozitu

Od: dhridecz odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak je to s převodem vozidla když už pár let má spz v depozitu. Koupil jsem vozidlo starší výroby na opravení SPZ v depozitu a jen se změnil vlastník. Mám povinost platit nějaké poplatky když jsem vlastníkem vozidla ale bez malého TP a s SPZ v depozitu. Vím jen o tom že zaplatím pokutu za překřočení lhůty za uložení spz.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Jakou pokutu za přeročení ůhůty v depozitu?

Převod lze udělat i na autu v depozitu, stačí protokol o evidenční kontole...ten na koho je auto registzrování nahlásí změnu provozovatel auto zůstane v depozitu a novému majiteli se předá velký TP, ten na sebe auto přihlásí až se rozhodne...při odhlášce na nového majitele si depozitum prodloužíte zpětně a jen doplatíte poplatky které dlužíte městu-obci...

hodnocení

0x

dhridecz...

osobní zkušenost. koupil jsem vozidlo, značky jsou v depozitu, vozidlo jsem na sebe odhlásil (osobně) a zatím ještě nepřihlásil. Již několik let a nic se neděje...

stále čekám na čas, abych dal vozidlo do pořádku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]