Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace nestiha nabijecka?

Od: radim3* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Navigon 40 Plus.Prosím o radu,navigace nová-koupená před 4-mi měsíci,jsem s ní spokojen,ale nastal problém,ke kterému si počkám na vaše odborné vyjádření-jěště před případnou reklamací.Stala se mi nasledující věc.Při běžném používání navigace bez nabíječky došlo k uplnému vybití batérie.Dal jsem jí v autě na nabíječku,ikona nabíjení batérie na displejji v pořádku,oranžová LED dioda taky svítí-batérie se dobíjí,ale navigace po nějakých 30-ti vteřinách sama přejde do režimu spánku a displej zhasne.Je možné aby při uplném vybití baterie nabiječka nestíhala navigaci v plné míře dobíjet?Děkuji za odbornou pomoc a radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, tohle dělají, chrání se tím baterie, zapněte navigaci až po min. minutě nabíjení. Pokud se i poté vypne, bude chyba v nabíječce.

doplněno 22.01.12 13:02:

To mi vypíná i u nabíjení ze sítě, když ji brzo zapnu tak se vypne.

lui*
22.01.12 12:52
hodnocení

2x

Ano je.

nu*
hodnocení

2x

stalo se mi přesně to samé s novým garminem, po totálním vybití a připojení USB kabelem k PC jsem navi zapnul, rozsvítila se, pak zhasla...počkal jsem cca 2 minuty a už to běželo...to aku potřebuje nějakou chvilku na vzpamatování

radim3*
hodnocení

Děkuji.Snad to bude ono.

kamill*
hodnocení

0x

Navigácia sa zásadne používa tak ,že počas naštartovaného motora -je vždy pripojená k zásuvke zapalovača cigaret ,ktora je vtedy pripojená k napájaniu auta. Bez dobíjania navigácia vydrži cca 1-1,5 hod a to je vhodné v režime chodza peši. Pripojte sa na ten konektor cigaretov zapalovača -naštartujte a po cca 5 min sa bude dat zapnút a nabijajte ,inak zresetujte a nabíjajte počas jazdy hodinu

radim3*
hodnocení

To vím taky!Ale stane se,že je použita bez nabíječky.Mimochodem vydržela 4 hodiny!Raději bych měl radu lepšího formátu.Například jak reaguje 1jara.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]