Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takové tušení že nejsem 1. kdo se na tuto otázkz zde ptal. Ale potřeboval bych se zbavit leasingu který jsem ani nechtěl! Byl jsem se v AAA kouknout na auta jelikož měli akci že ke každemu vozu daji 20litru zdarma?neni to divný? ano je měli svoje parametry auto muselo bejt roku alespon 2003 atd.. a do takovejch parametru spadala fabia za 89Táců a furt do mě hudrovali a já že si to musím projít hlavou na jejich vebovkách jsem si spočítal že bych platil jen 2300kč měs. no a ve finále mi tvrdili že mi daj těch 20 000kč já že si to musim nechat projít hlavou a oni že to nejde že musim podepsat smlouvu že bud musej dát ok nebo storno a když přijdu druhý den a zažádam znova tak to ty leasingové společnosti uviděj a auto mi bez akontace nedají a já jelikož mám zhruba 20tisíc dluhy a prázdnou kapsu tak sem říkal že by to bodlo ale že si to musím nechat projít hlavou a oni že mám podepsat smlouvu a nechat si to doma do druhýho dne rozmyslet a kdybych řekl že ne tak že prej ta smlouva neplatí dokavad nepodepíšu předavací protokol tak jsem tam druhý den volal že na to seru a nechci to protože jsem zjistil že bych ve finále zaplatil 180 000kč a hlavně u podpisu smlouvy mi řekli že budu platit měs 3 060kč a když budu chctít těch 20tácu tak že bych platil ještě víc že je to spotřebitelskej uvěr.. tak swem jim druhej den volal at skartujou smlouvu a oni mi za týden volají že mi tam stojí auto a já se jim vysmál že tomu tak není.. bohužel mi nějak za dalšík asi 6dnů volali že tam mam au to a že jsem měl podepsat nějaký storno a že jsem podepsal smlouvu a na tom předavacím protokolu vubec nezaleží že auto už je moje a že ho tam mužu u nich klido mít ale že je moje.. takže semnou maximálně vychcali a já mam místo 20 000 dluhu 200 000kč =((( Ani nevíte lidi jak mi je do breku když se na mě valej dluhy a do toho todle.. =( já s vejplatou 10 000kč čistího a ve smlouvě mam 8čistej příjem.. takže pujčku na doplacení mi jinde nedaj a šef mi jinou smlouvu nedá no ale zpátky k věci tak jsem si pro auto dojel a na konec jsem k němu dostal alespon navigaci a gumy dali mi je do kufru no a ve finále jsem doma koukal že mi dali nalý gumy který mi tam ani nepasujou .. já už toho incidentu měl dost takže sem skoro nic nekontroloval a jel domu takže nefunknční tlakson a menší gumy než jsou rafky navigaci nikde než za 1000kč neprodám protože to je levnej šmejd bez paragonu tudíž i záruky a kupujcí nemá pojem o ceně kterou ta navigace má.. jinak auto mám doma a přemýšlím jak se ho zbavit mám sotva na poviný natož na splátky a dále na benzín protože je to obsah 1.2 a žere jak 2.0 litr.. nyní nemám ani na benzín abych jim tam jel a řekl těm sviním něco od srdce a nechal si alespon ty zimní gumy vymněnit! jsem mladej a blbej ted už vím že nemám nikomu tady na tý planetě věřit a už vubec něco podepisovat.. njo a tak přemýšlím jak se zbavit leasingu.. přenechat ho? těžko v dnešní době v ty krizi má malo lidí peníze a když už tak si každej koupí v hotovosti a hlavně každej chce nový auto.. jediné co mně napadá je odstoupení od smlouvy a to lze snad jen do 14dní a formou případné písemné žadosti a nebo předčastné splacení čimž bych za auto dal o uroky mín ale na to fakt nememam =((( co mám dělat prosím poradte?jak se zbavit leasingu? to že mi daj nějakej negativní koment do hidtorie nebo tak mi je fuk hlavně když se toho zbavim! mít na nějakýho pravníka tak ty svině udam s plno věcma mi lhali vůbec nechápu co to je zalidi takhle vypočítavý a vyčuraný že se nestyděj! =(
A omlouvám se za chyby psal jsem to na rychlo a do toho mi ještě blbne klavesnice.. Díky všem předem za odpověd..
Odpoveď je jasná, kdybys jsis vzal k srdci rady které se objevují v poradně už léta, nikdy by jsis nekoupil něco na co nemáš, a už vůbec ne ve 3xAAA. Podle toho co a jak píšeš myslím že nebudeš schopen odstoupit od smlouvy, sám na a na právníka nemáš, když nemáš na benzin, budeš si pak muset najít podobného důvěřivého hlupáka na kterého se leasing převede...nebo se domluvit na dalším postupu - ukončení s leasingovokou...Pamatuj, jediný kdo na tom vydělá bude 3 x AAA a leasingovka...Ty proděláš, a ne málo...
Blba situace, je otazka co jste vlastne podepsal - oni jsou jejich prodejci na to skoleni, jak nejlip vyje.at s ruznym typem zakazniku, to je IMHO jejich nejcennejsi know-how, auta uz maji celkem normalni... A maji z prodeje nemalou provizi, tak se snazi, hlavne z techle silenych leasingu. Asi bych to zkusil medializovat a najit si lip placene misto...
Škoda že jste jej nevrátil do týdne - jak všude hlásá jejich reklama (vyměnil za levnější)
Odstoupit od leasingu jde - tím že se zaplatí ( velké navýšení )
Co vám řekli ,jak jste volal druhý den že mají smlouvu skartovat?
Píšete,že smlouva neplatí,dokavad nepodepíšete předávací protokol,,,,ten předávací protokol jste už podepsal?
Vrátit vůz na základě falešné - mylné informace ,,,,smlouva platí až po podepsání předávacího protokolu ""
Uvedli vás v omyl - vyhrožovat právníkem ( i když na něho nemáte)
Kdybys sis za ty prachy koupil aspon pořádné auto,ale pojebaný ŠKODOSHIT (blijící smajlík)?
Jinak ti je mě líto ,tak ti odpovím slušně...sté smlouvy se nevyvážeš bez nějakých sankcí ,s tím oni počítají že se z toho lidí vyspí a budou to chtít zrušit .PROBOHA LIDI CO VÁS ŽENE K TĚMTO LICHVÁŘŮM , ŽE CHODÍTE KUPOVAT AUTA DO BAZARU KDE ZA KAŽDÉ AUTO DÁVÁTE MARŽI 20000-až 30000kč za vůz v ceně 150000kč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.