Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na penize přes auta?

Od: jaja26* odpovědí: 4 změna:

ahoj chci nakej kseft z autama nevi nekdo o neco?jinak piste ja.ja26@seznam.cz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak třeba na benzínkách umývat okna, co?

jaja26*
hodnocení

neco za vetši kc..naps.repas pouracek a tak

...

jimmyfloyd*

s těmahle sr... běž někam jestli seš dobrej klempíř , tak se nech zaměstnat někde. za ušetřený prachy si vybavuj dílnu , dělej kšefty a ze začátku hlavně za slušnou cenu aby si ty lidi řekli ten je levnej a davali ti reference mezi sebou to je nejlepší reklama a zadarmo. a pak až budeš mít vybavenou dílnu . tak se na to zaměstnání vys... a pojedeš sám na sebe .

taky by mě nevadilo jak na peníze si takhle napsat, ale to mě příjde jako otázka někoho neinteligentního a tato moje odpověď ti asi nepomůže..

jenom jak jsem k tomu přišel já.

doplněno 22.01.12 18:16:

ale jsem zůstal u zaměstnavatele, doba je krutá a pokud máte slušnou práci, tak proč jí opouštět. podnikání není žádná sranda

cyril*

Nač se za pár šupů hrabat ve starých krámech. To už je daleko lepší začít vyrábět nová auta. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]