Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupní smlouva a odhlášení vozidla chyba

Od: bravo odpovědí: 3 změna:

V kupní smlouvě a v kolonce v TP odhlášeno na: je napsáno moje příjmení špatně, přesněji místo E je tam A. Budou problémy? Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

0x

Zcela určitě nebudou. To, že se někdo takto splete nemůže nic ovlivnit. A že jsem tak smělý v jaké části - čeho - došlo k této záměně písmene?

doplněno 20.01.12 20:20:

V kupní smlouvě jsou i jiné záznamy a informace, než je příjmení a jeho následná drobná chybička v zápisu v TP.

dobrak*
hodnocení

0x

Ne, moje jméno taky dost často zjebali v oficiálních dokladech a problém nikdy nebyl.Vždit i orgán je člověk.

nu*
hodnocení

0x

Nedou, ještě si nechte vystavit protokol o evidenční kontole na zkomolené příjmení , blbou pojistku s nesprávným VIN nevo SPZ a pak to jděte řešit na úřad, nejlepší je to řešit až při přihlašování...Údaje v občance mají přesně souhlasit s údaji v protokolu, povinností úřednice je zkontrolovat to, a v případě že Vás na to úřednice upozorní, budete mít alespoň důvod nadávat na byrokracii a úředního šimla, který by selským rozumem měl pochopit, že když je v protokolu uvedeno přijmení Vaněček a v občance Věneček, je to stejná osoba.:-P

Předpokládim že jste kupní smlouvu podepsal, ale nečetl, přesto je je v ní formulace že jste se s ní řádně seznámil...

Mimochodem,rád bych vědel, je jak je Vaše příjmění uvedeno v evidenci obyvatel, když se tiskne do TP odhláška, stačí zadat rodné číslo a systém si sám načte osobní údaje z evidence obyvatel, které se dál mechanicky neupravuijí ale tisknou...chyba se může stát v případě ručního vypisování do staré formy TP, kde úřednice přepíše pořadované údaje ze žádosti kterou předloží žadatel, a to ručně...

Konfrontovat údaje s evidencí obyvatel může a nemusí,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]