Nejste přihlášen/a.
chtěl jsem se zeptat, zda jde nějak jednoduše a levně zalepit prasklou plastovou benzínovou nádrž. nešbo mi nezbyde nic jiného než ji vyměnit? mám tam dvě malé prasklinky vedle sebe.
děkuji
epoxidové lepidlo, to je bezvadná věc a po zaschnutí se tváří jako plast..určitě doporučuji...
S epoxy bych byl na plasty dost opatrný... Asi by bylo lepší volit lepidla speciální, navíc uvedený defekt bude vyžadovat tzv. záplatu. Volil bych tedy např.
uhu.cz/...
Lepit plastovou nádrž je velice riskantní záležitost.Stejně by se musela z auta vymontovat a pak po důkladném očištění lepeného místa lepit speciálním lepidlem .Nádrž je vyrobena z ABS kopolymeru /acrylbutadienstyren/Způsob lepení bych ponechal specializované firmě,pokud taková je.Odborníci určitě navrhnou výměnu.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.