Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna rozvodu

Od: marie200* odpovědí: 4 změna:

potřeboval bych vědět v jakch intervalech

se mění rozvodový řemen u citroenu xara picasso 1.8i

dík za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

mělo by to být 100 000 km...,jinak raději dříve než později-oddálená investice tří tisíc za sadu+ práci by se mohla šeredně prodražit...

jimmyfloyd*

u vw group normálních motorů nemyslím v8 a některé v6

cena rozvodové sady do 10 tis i sprací

octavia 1,9 cena sady 3500

pokud praskne rozvodak tak 27000

erikch*

v tom je právě ten rozdíl v reálu("...Das Auto..."a ostatní)-cena sady od Iny(což je poměrně solidní výrobce) je nějaká trojčička ecat.elit.cz/... na 16V a na 8V taktéž ecat.elit.cz/...

No a práce-běžných je nějakých 1500 až 2000 (na klasika motory- R4)se zárukou...

doplněno 19.01.12 18:22:

ještě mne tak napadá poznámka,byt v jiném vláknu(že neodchází turba a čerpadla u TDíček...), sice pán jezdí v Xsaře Picasso(mimochodem podle mne auto na pohodu) za nějakých 7-8 litrů benzínu,ale jezdí pořád,nemusí právě řešit "detaily"za 10 000,-kaček jako čerpadýlko,tradá turbíčko za 4000,-,jejda řídící jednotka ovládání oken,centrálu atd.ve dveřích řidiče za 4000,-...a tak by se nechalo pokračovat...,to je ta spotřeba 5,7 litrů nafty(nemluvě o dnešní ceně u pump)trošku drahá...

blackflamesiczi*

moje rec, zrovna mam na dilne octavii II v nafte a mame tu v haji turbo a dvouhmotnostnak a na to se prislo jen kdyz to privezl kvuly bouracce predku tak jsem mu popral hezkej zbytek roku*smich*

Jinak s tou naftou predevcirem jsem tankoval naftu za 39,50,- a sel jsem do kolen , 4,0 jsem mel s prazdnym plynem a nechtelo se me rano tankovat coz me tak stvalo pomerne dost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]