Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW golf versus Peugeot 207

Od: sadamka90* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, byla bych moc ráda za rady. Rozhoduji se mezi golfem Vkovým a peugeotem 207. Obojí v naftě. Golf tak rok výroby okolo 2005, peugeot tak 2007. Pora´dte prosím Vaše názory, zkušenosti, ohledně technických paramterů a hlavně cen náhradních dílů atd. Děkuji moc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Kupte si Oktávku 1.9 TDi 81 kW, r.v. 2004/2005, limuzinu, je větší než Golf, servis jednoduchý, ND levné

jarahosek*
hodnocení

0x

Souhlasil bych s rádcem nade mnou(i když spoustu "čechů" nebude souhlasit. Nicméně kdybysme se zaměřili jen na váš dotaz, tak určitě staršího němce, než mladšího francouze...

hodnocení

0x

Neporadím co si máš koupit, neb každýmu se líbí něco jinýho. Já osobně bych 207 mít nemohl, neb se do ní se svejma dvouma metrama nevejdu.

To se divím - já měřím 205cm a do P206 se v pohodě vejdu, a to máme v práci ty dvoumístné verze s mřížkou . To je ta dvěstěsedma menší? Jinak můžu pažouty pochválit, ty 206 máme v HDi, spotřeba nízká, jezdí to bez problémů. Jen ty zadní nápravy s torzkama - to je slabý místo, ale je pravda že oprava po čtvrtmega km stojí cca 5-6tisíc, což se dá.

laybor*
hodnocení

0x

Golf je o dost lepší,ale taktéž dost kradený,takže jestli nemáte garáž tak raději nekupovat

samozřejmě rozhoduje cena a nájezd km,celkový stav vozu, bazaristi vám vychválí i totální šrot před smrtí.

axlik*
hodnocení

0x

Pořád radši francouze než předražený lidový vůz ..Šel bych do peugeota..Francouzi jsou lepší a kdo řiká že stojí za prd to slyšel akorát tak někde v hospodě u piva a teď to vytrubuje..Už jen rozdíl ve výbavě jakou nabízí franzouczi a němci..Navíc francouzský auta jsou mnohem bezpečnější, dbaj víc na bezpečnost než na to kolik si na autě vydělaj jak tupí němci...

jarahosek*

No tak já to sice neslyšel v hospodě, ale tchán měl služební oktávku a vše v pohodě a to jí kupoval jako jetou, poté si koupil megana a sralo se mu na tom co se dalo a to to kupoval nový. Po sto tisících najetejch si firma opět pořídila oktávku a zase poho. Takže za mě německá auta podstatně lepší. K čemu je mi výbava když to bude pořád v servisu...

axlik*

Není špatných aut, jen špatných řidičů :)

jarahosek*

No ale že zatéká do světlometů, které tím pádem nesvítí(což je jen jedna vada za všechny) to asi nebude stylem jízdy...

axlik*

Ne to určitě ne..Megáne je jeden z méně vyvedených modelů a zvlášť naftový motory jsou velkej risk :D octavie je snad nejspolehlivější auto co kdy Škodovka pustila do světa..Takže tak :)

stirecek*
hodnocení

0x

Tady není co řešit. Pežotka za stejnou cenu seženete mladšího a motory HDI jsou téměř spolehlivé bezporuchové. Ceny náhradních dílů si můžete najít na netu, třeba autokely. S těmi auty problémy nebývají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]