Rozmýšlým se mezi nissan primera 2.0D,mitsubischi galant 2.0TD,mazda 626 2.0D,citroen xantia 1.9TD,všechno kolem roku 1995,co je nejlepší a co má nebo nemá pozinkovanou kroserii,případně jakou to má antikorozní ochranu,dále cen a dostupnost náhradních dílů a ještě spolehlivost.děkuji za odpovědi.
Mazda je docela fajn jsou levnějsí náhradní díly, jestli koukáte na tohle. Ale co se týče spolehlivost, to bych dala možná více k nissanu. Myslím, že se dá určitě vybrat.
Mazda má nejdražší náhradní díly jaké jsem kdy viděl. Jinak vše je v naftě, takže pokud by jsi přidal tak 30 talířů měl by jsi možnost koupit v Mountfieldu malotraktor.
Při koupi ojetého vozu až tak nerozhoduje značka, ale především to, v jakém stavu vámi vybraná ojetina je. Deset let staré auto může být skoro jako nové, ale taky totálně zhuntované. Nejlevnější a tedy nejvýhodnější by snad měla být Xantia u které cena klesá rychleji díky hydraulickému odpružení.
Já jsem s nyssanem nadmíru spokojenej. Je to 2.0 TD ze začátku trochu lenivej ale zátach má i přes 150.
Nějaké díly jsem už měnit musel, ale nechoď do nyssanu, dobré servisy maj na ně stejně spojení. Takovou stabilitu jako má P11 jen tak nejaký auto nemá a díly jsou dnes o málo levnejší než na kvalitou nesrovnatelně horší evropské vozy, daného roku výroby.
Ja koupil Peugeota 306 (rv 96) za 55tis a se vsema opravama to da 70tis, takze skoro tvoje cena. Tim chci rict: nechej se jeste dost penez stranou, zvlaste u auta z roku 95
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.