Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber motoru - benzin nebo nafta?

Od: rotting odpovědí: 6 změna:

Tak jsem si vybral Fiat multipla ale chci poradit jestli benzín nebo naftu já osobně upřednostnuji benzín ale víc hlav vice rozumu tak prosín poraďte.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sem pro benzín nebot pravdivé příslový pravý : chceš li poznat co je svízel kup si fiat nejlíp diesel :)

a za mě fiata nééééé mam v okolí pár známích a furt to opravujou nic to nevydrží*zed*

1jara*

Zdravím, pokud jezdíte jen občas nebo krátké trasy tak benzín. Taky bych mohl napsat Peugeot a Citroën nebrat, známí s tím mají problémy, ale nemám s tím zkušenosti, takže kupte co se Vám líbí.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nafta se dnes nevyplati pokud nejezdite opravdu hodne a nebo nemate prisun odjinud

doplněno 17.01.12 17:44:

a multipla je strasna a moc, myslim vizuelne ale to je vec vkusu, me na ni vadilo i to ze ve predu sedite ve trech a to jsem na to zvyklej z dodavek

hodnocení

0x

Při rozhodování, zda naftový nebo dieselový motor doporučuji podívat se do manuálu obou vozů a porovnat tam časový plán údržby!

Tak například u FORDU Mondeo 2,0 TDDI je tam jen výměna oleje a výměna různých filtrů.

jimmyfloyd*

nejsem fanoušek této značky.

fiata nikdy , to bych radši šel do francouze, ceny jsou stejný když se porovná třída a rok výroby.

staejnak bych si radši koupil o něco staršího němce.

VW není značka, ale styl proto žiju ve svém stylu

blackflamesiczi*

a take nachlnost ruznych dilu pocinaje vstrikovacema cerpadlem kladkama atd mam srovnani servisovaneho tdci a 2,5 benzina na ktereho se kasle zadnej mazlik a tdci vychazi draz na spotrebu i naklady a to i v porovnani ze 4,0 benzinovym offem ale ten je zase v plynu

doplněno 17.01.12 20:46:

jinak auto za 50 bude mit neco za sebou a nebute to urcite zadnej klenot.

A co radsi neco takoveho v plynu ktere tankujete za 15-17 korun a zere max o litr vice nez benzin jinak jde to sehnat i od VW i seatu ale to sem nedam z jistych duvodu *smich* I LOVE FORD*smich*

sauto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]